Hllwd
Katso kuvat!

Sokkikuvat! Ongelmien kanssa kamppaileva Aaron Carter kuihdutti itsensä sairaalakuntoon - pop-tähti painaa enää vain 50 kiloa!

19.11.2019 18:15

Jenkkilaulaja Aaron Carterin muodonmuutos on erittäin huolestuttava.

Backstreet Boys -laulaja Nick Carterin veli on ollut otsikoissa lähinnä terveys- ja päihdeongelmiensa takia, ja laulajasta otetut tuoreet kuvat ovat herättäneet huolta.

Hiljattain Aaron julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän makasi sairaalavuoteella. Myöhemmin laulaja poisti kuvan, mutta tuoreet paparazzikuvat kertovat karun tarinan Aaronin voinnista. Hänet bongattiin bensa-asemalta, Los Angelesissa maanantaina.

Katso myös: Entisen teini-idolin raju syöksykierre jatkuu: Aaron Carterin, 29, tuore pidätyskuva on todella karua katseltavaa - kuva!

Aaron Carter

Laulaja on laihtunut huomattavasti. TMZ:n mukaan Aaronin hiljattainen sairaalareissu johtui nimenomaan hänen painonpudotuksestaan. Aaronin äiti Jane kertoi sivustolle Aaronin painavan vain noin 50 kiloa.

Aaron Carter

Aikaisemmin Aaron treenasi ahkerasti, ja hän julkaisi Instagram-tilillään kuvia, joissa hän esitteli timmiä vartaloaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We can always always rebuild. You just have to stay strong. #LøVë

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter) on

Lue myös: Lapsitähden raju naamatatuointi esittääkin Rihannaa - katso ja vertaa!

Ongelmainen ex-lapsitähti

Aaron Carter aloitti uransa Dead End -yhtyeen solistina ollessaan vasta 7-vuotias. Muutama vuosi myöhemmin hän halusi luoda uraa poptähtenä, ja hänen ensimmäinen sooloalbuminsa julkaistiin joulukuussa 1997.

Vuosituhannen vaihteessa Aaron herätti teinihysteriaa, ja hänen toinen albuminsa Aaron’s Party (Come Get It) myi yli kolme miljoonaa kappaletta pelkästään Yhdysvalloissa.

Lue myös: Backstreet Boys -tähden poppariveli erosi ja hankki aseita - avautuu nyt vakavista mielenterveysongelmistaan: "Minulla on säkillinen lääkkeitä" 

Viime aikoina Aaron on ollut otsikoissa lähinnä päihdeongelmiensa takia. Lisäksi hänen veljensä Nick haki Aaronille lähestymiskieltoa erittäin pahoiksi äityneiden riitojen takia. Aaron on muun muassa väittänyt, että hänen veljensä Nick joitakin vuosia sitten raiskasi nuoren naisen.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!