fbq
Hllwd
01.10.2019 11:40
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press
aaron carter
Lapsitähden raju naamatatuointi esittääkin Rihannaa - katso ja vertaa!
Hllwd
01.10.2019 11:40
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press

Päihde-, syömis ja mielenterveysongelmien kanssa paininut Aaron Carter paljasti viime viikolla ottaneensa kasvoihinsa suuren tatuoinnin. Teoksen takana on yhdysvaltalainen tatuointiartisti Herchell Carraso, joka kertoo TMZ:lle, ettei kaikki mennyt suunnitelmien mukaan. 

Tatuointi tehtiin Aaronin kotona Hollywoodissa. Suunnitelmissa oli lisätä mustetta Aaronin torsoon, mutta näin ei käynyt. Missään vaiheessa ei ollut puhetta, että tatuointi tehtäisiin hänen kasvoihinsa, mutta kun Aaron sai idean meduusamaisesta tatuoinnista, kaikki muuttui. 

Lue lisää: Entisen teini-idolin raju syöksykierre jatkuu: Aaron Carterin, 29, tuore pidätyskuva on todella karua katseltavaa - kuva!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IM THE BIGGEST THING IN MUSIC RIGHT NOW. I CANT BE DENIED. FACT CHECK ME. #unstoppable #LMG #SilenceBreaker

Henkilön Aaron Carter (@aaroncarter) jakama julkaisu

Lue myös: Backstreet Boys -tähden poppariveli erosi ja hankki aseita - avautuu nyt vakavista mielenterveysongelmistaan: "Minulla on säkillinen lääkkeitä"

Ennen kuin tatuoin ketään, teen parhaani varmistaakseni heidän tasapainoisen mielentilansa. Aaronin tapauksessa vakuutuin siitä, että tatuoiminen ei olisi vastuutonta. 

Kun kasvotatuointi oli valmis, Aaron halusi siitä suuremman. Hän toivoi myös Love-tatuointia silmänsä alle, mutta Harchell ei suostunut. 

- Sanoin Aaronille, että olet valmis tältä päivältä. Hän vain halusi jatkaa ja minun oli pakko lopettaa. En voinut tatuoida hänen koko kasvojaan, en vain pystynyt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Medusa head on me like I'm 'luminati!!!! She. x Damien Hirst #GQ #25thAnniversary #COVER

Henkilön badgalriri (@badgalriri) jakama julkaisu

Meduusatatuoinnin pohjana käytettiin TMZ:n mukaan Rihannan vuoden 2013 GQ-lehden kansikuvaa.