aaron carter

Backstreet Boys -tähden poppariveli erosi ja hankki aseita - avautuu nyt vakavista mielenterveysongelmistaan: "Minulla on säkillinen lääkkeitä"

11.09.2019 14:29

Backstreet Boys -poikabändistä tutun Nick Carterin veli, pop-laulaja Aaron Carter nousi loppukesästä otsikoihin hankittuaan aseenkantoluvan sekä useita tuliaseita. Aaron kertoi TMZ:lle hankkineensa aseet itsensä ja perheensä suojelemista varten. 

TAUSTAA: Entisen teini-idolin raju syöksykierre jatkuu: Aaron Carterin, 29, tuore pidätyskuva on todella karua katseltavaa - kuva!

Nyt Aaron on avautunut vakavista mielenterveysongelmistaan. Hän kertoi The Doctors -ohjelmassa, että hänelle on diagnosoitu skitsofrenia, kaksisuuntainen mielialahäiriö, maaninen masennus sekä ahdistuneisuushäiriö. Jaksossa käsitellään myös Aaronin alkoholinkäyttöä, joka on ollut holtitonta usean vuoden ajan. 

- Minulla on säkillinen lääkkeitä, joita minun täytyy syödä, mies kertoo. 

Mielenterveys-haastattelu tehtiin vain reilu kuukausi sen jälkeen, kun Aaronia syytettiin adoptiokoirien myymisestä. Samassa kuussa Aaronin kotiin hälytettiin apua hänen itsetuhoisuutensa vuoksi. Sen perään Aaron erosi naisystävästään. Amerikkalaismedian mukaan ero äityi väkivaltaiseksi ja Aaron sai lähestymiskiellon. Kaikkien edellä mainittujen tapahtumien jälkeen Aaron hankki useita käsiaseita suojellakseen itseään ja läheisiään. Syytä mies ei ole kertonut julkisuuteen. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!