Katso kuva!
Aaron Carter

Entisen teini-idolin raju syöksykierre jatkuu: Aaron Carterin, 29, tuore pidätyskuva on todella karua katseltavaa - kuva!

17.07.2017 08:08

Vuosituhannen alussa maailmanlaajuista suosiota nauttinut entinen teinipoppari Aaron Carter, 29, on ajautunut elämässään rankasti sivuraiteille viime vuosina.

Backstreet Boys -laulaja Nick Carterin pikkuveli Aaron tuli autollaan poliisin pysäyttämäksi lauantaina (15.7.) Habershamissa, Georgian osavaltiossa. 

Carter ei suostunut puhaltamaan poliisin alkometriin ja kieltäytyi myös poliisin huumetestistä, minkä jälkeen Carter pidätettiin. Myös kyydissä ollut tyttöystävä Madison Parker pidätettiin.

Carteria epäillään rattijuopumuksesta, marihuanan ja huumausainevälineiden hallussapidosta sekä virkamiehen vastustamisesta. Asiasta uutisoivat useat yhdysvaltalaismediat, mukaan lukien People-lehti. 

Carterin pidätyskuva tuli julkisuuteen sunnuntaina ja kuva kertoo karusti entisen teinitähden alamäestä.

Aaron Carter
Aaron Carter

Pahoissa talousvaikeuksissa jo vuosia ollut Carter näyttää poliisin kuvassa poissaolevalta, hoikalta ja riutuvalta.

Carterin pidätys tapahtui vain tunteja sen jälkeen, kun hänen Twitter-tilillään ilmoitettiin, että lauantai-illalle suunniteltu keikka Kansas Cityssä on peruttu "kuljetusongelmien" takia.

 

Teksti: Mika Seppänen
Kuvat: Splash / AOP, Rex Features

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!