Adam Lambertin talo ei käy kaupaksi.

Sauli Koskisen ex-rakas Adam Lambert asuntoloukussa – miljoonakoti ei käy kaupaksi!

03.12.2019 17:01

Adam Lambertin, 37, tie maailmanmaineeseen alkoi vuonna 2009 American Idol -kisan voitosta.

Jenkkikisan voittaja pystyy täkäläisiä kollegoitaan helpommin muuttamaan kisamenestyksen rahaksi. Adam onkin yksi ahkerimpia keikkailijoita maailmalla. Välillä hän myös esiintyy Queenin riveissä paikkaamassa edesmennyttä Fred Mercurya.

Lue myös: Adam Lambert ja Sauli Koskinen tapailevat ahkerasti: Yhteiset hotellijatkot - kuvat!

Adam seurusteli kolmisen vuotta Suomen vuoden 2007 BB-voittajan Sauli Koskisen, 34, kanssa. Tiet erkanivat vuonna 2013, mutta miehet ovat yhä hyviä ystäviä. Sauli muun muassa vietti uudenvuoden 2018 nyt myytävänä olevassa talossa, josta kaksikko lähetti uudenvuodentoivotuksia Instagramissa.

Lue myös: Sauli Koskinen ja Adam Lambert palasivat virallisesti yhteen? Adam toivotti hyvää uutta vuotta yhteiskuvalla - katso!

Adam osti Hollywood Hillsissä sijaitsevan, vuonna 1947 rakennetun funkkistalon vuonna 2014 ja maksoi siitä hieman yli 2,7 miljoona euroa.

Hän olisi halunnut myydä kotinsa jo kaksi vuotta sitten. Rock-klubeistaan tunnetun Sunset Stripin lähellä sijaitsevan asunnon hintapyyntö oli tuolloin 3,6 miljoonaa euroa, mutta ostajaa ei löytynyt.

Nyt Adam on pudottanut hintapyyntöä 300 000 eurolla.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Anne Pennanen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!