fbq
Uutiset
23.11.2017 12:32
Teksti: M. TUBLI-PHOTOS |Kuvat: M. TUBLI-PHOTOS ja Seiskan arkisto
Sauli ja Adam seurustelivat aikaisemmin.
Adam Lambert ja Sauli Koskinen tapailevat ahkerasti: Yhteiset hotellijatkot - kuvat!
Uutiset
23.11.2017 12:32
Teksti: M. TUBLI-PHOTOS |Kuvat: M. TUBLI-PHOTOS ja Seiskan arkisto

Adam Lambert, 35, on parhaillaan maailmankiertueella legendaarisen Queen-yhtyeen kanssa. Viime sunnuntaina oli Helsingin vuoro, ja liki 13 000 hengen yleisö oli keikasta hurmioitunut.

Tunteikas suhde

Yleisön joukossa oli myös BB-sankarina julkisuuteen noussut Sauli Koskinen, 32. Adam ja Sauli seurustelivat tiiviisti vuosina 2010–2013.

Lue myös: Sauli Koskinen ja Adam Lambert yhdessä salalomalla Kreikassa - fanit toivoivat yhteiskuvaa!

Parin erottua Adam ilmoitti syyksi työkiireet ja yhteisen ajan puuttumisen. Todelliseksi syyksi epäiltiin mustasukkaisuutta ja muita yhteenottoja. Pariskunta joutui jouluna 2011 rajunpuoleisen riidan vuoksi putkaan Helsingissä.

Adam Lambert Helsingissä.

Kiire hotelliin

Kuluneen vuoden aikana Adam ja Sauli on jälleen bongattu usein yhdessä. Viimeksi lokakuussa he lomailivat Kreikassa ja huhtikuussa bilettivät Coachella-festivaaleilla.

Lue myös: Adam Lambertin kanssa lomaillut Sauli Koskinen vakuuttaa: Olen sinkku!

Tälläkin kertaa Sauli ja Adam viihtyivät yhdessä. Kun bändi saapui keikan jälkeen Areenalta hotelli Kämpiin, tila-autosta asteli ensimmäisenä ulos Sauli, joka suuntasi suoraan hotellin sisätiloihin. Adam seurasi perässä, eikä tähdellä ollut faneilleen kiitos-sanaa enempää aikaa, kun hän kiiruhti ex-kultansa perään.

Sauli Koskinen meni hotelliin.

Sen sijaan Queenin jäsenet pysähtyivät Brian Mayn johdolla rupattelemaan, kirjoittamaan nimmareita ja ottamaan yhteiskuvia faniensa kanssa.

Lue lisää: Queen viihdytti fanejaan hotellilla: nimmareita ja yhteiskuvia - Adam Lambert porhalsi tyylikkäästi ohi! Kuvat ja video!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »