fbq
Hllwd
07.09.2020 21:31
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press
Rihanna
Rihanna teloi kasvonsa kaaduttuaan sähköpotkulaudalla - pysäyttävät kuvat tallentuivat paparazzin kameraan
Hllwd
07.09.2020 21:31
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press

Suosikkilaulaja Rihanna, 32, bongattiin viikonloppuna mustelmilla - oltuaan illallistamassa italialaisessa Giorgio Baldi -ravintolassa Santa Monicassa, Kaliforniassa.

Poppari koitti vältellä huomiota ja piiloutua aurinkolasiensa taakse. Tarkkaavainen valokuvaaja onnistui kuitenkin tallentamaan Rihannan myös ilman aurinkolaseja. Pysäyttävissä kuvissa Rihannan kasvot ovat selvästi ruhjeilla.

Lue myös: Hävyttömän kallis harrastus! Julkkisjuristi Heikki Lampela törsää sähköpotkulautailuun vähintään 1200€ joka kuukausi - tämä video sinun on nähtävä!

- Viime viikolla Rihanna kaatui sähköpotkulaudalla, saaden mustelmia otsaansa ja kasvoihinsa. Mutta nyt hän on täysin kunnossa, laulajan edustaja kertoi vapaasti suomennettuna People-lehdelle.

- Onneksi ei tullut suuria vammoja ja hän paranee nopeasti, edustaja lisäsi.

Lue myös: Rihanna ja neljä taviskaunotarta tulisen kuumissa kuvissa: poptähden alusvaatteet tuovat kurvit näyttävästi esille – kuvat!

Rihanna
Rihanna
Rihanna
Rihanna
Rihanna

Elokuun alussa otsikoihin nousi televisio- ja musiikkituottaja Simon Cowellin, 60, sähköpyöräonnettomuus, jossa hän teloi pahasti selkänsä.

Simonin selkä murtui, kun hän ajoi tuliterällä sähköpyörällään kotinsa pihalla Malibussa. Parhaillaan onnettomuudesta toipuva teräsmies on kuitenkin uhannut saapua America’s Got Talent -finaaliin 24. syyskuuta.

Lue myös: Simon Cowellin selkä murtui karmeassa sähköpyöräonnettomuudessa: kuvattiin pyöränsä selässä ennen tärskyä, yksi asia kiinnittää huomion - katso!

Lue myös: Ensimmäiset kuvat Simon Cowellista selän murtaneen vakavan onnettomuuden jälkeen: istui autossa hauraana ja vakavana - ajaa jatkossa kolmipyöräisellä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »