Katso videot!

Hävyttömän kallis harrastus! Julkkisjuristi Heikki Lampela törsää sähköpotkulautailuun vähintään 1200€ joka kuukausi - tämä video sinun on nähtävä!

Uutiset | 19.09.2019 18:27

Etelä-Helsingin hienostorouvat ovat lentää hämmästyksestä selälleen, kun komeapiirteinen herrasmies ilmestyy näkyviin. Mutta sitten, vain muutama ohikiitävä hetki ja fiuh - komistus on kadonnut horisonttiin.

Kyseessä on sähköpotkulaudalla huristeleva julkkisjuristi Heikki Lampela, 58, jonka leveille harteille hävyttömän hieno mittatilauspuku istuu kuin valettu. Hän kertoo Seiskalle hurahtaneensa sähköpotkulautailuun välittömästi, kun niitä alkoi viime keväänä ilmestyä Helsingin katukuvaan. 

– Olen nuorempana skeittaillut. Niinpä minulle tuli heti mieleen, että tuo on varmaan tosi makeaa, kun näin näitä vempeleitä ensimmäisen kerran.

Lue myös: Trendiharrastukseen hurahtanut julkkisjuristi Heikki Lampela paljastaa mielenkiintoisen seikan menneisyydestään!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Pois alta risut ja männynkävyt! Täältä tulee Heikki, todellinen vauhtiveikko!
Pois alta risut ja männynkävyt! Täältä tulee Heikki, todellinen vauhtiveikko!

Jättisummia lautailuun

Leveään tilinauhaan tottunut Heikki kertoo lautailevansa päivittäin, jopa useita kertoja päivässä. Se herättää kysymyksen: paljonko vauhdin huuma käy kukkaron päälle?

– Tähän menee ainakin 30 euroa päivässä. Mutta se on vähintään sen arvoista.

Jos kännykkäsovelluksella toimivaan sähköpotkulautailuun kuluu jopa 1200 euroa kuukaudessa, eikö mieluummin kannattaisi hankkia oma lauta?

– Ei, koska tämän voi jättää minne haluaa. Omasta pitäisi huolehtia, Heikki huomauttaa. 

– Jos suuntaan vaikkapa illalla viihteelle, lähden ilman muuta laudalla liikenteeseen. Se tuo sellaisen kivan fiiliksen, mielekkään ja hymyilevän mielentilan. Lisäksi pyörin paljon täällä Ullanlinnassa, Kaivarissa ja Eirassa!
 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Eetu Ampuja, Kristian Wallin
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

TIS-Nico selventää hänen ja varatun Sonyan riitaa – kohusarja ei näyttänyt kaikkea: ”Minulla on nollatoleranssi p**kanpuhumiselle”

Katso video!

Ms-taudista kärsivä Saija Varjus: Uusi lääke palautti kävelykyvyn!

Katso video!

Ikävä keikoille! Saija Varjus avautuu ms-taudistaan: Nousen vielä lavalle laulamaan

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!