fbqRäps! Jennifer Lopez pyöräili minisortseissa ilman rintaliivejä: ja yksi vieläkin kriittisempi varuste oli unohtunut päältä - kuvat! | Seiska
Paparazzikuvat!
Jennifer Lopez

Räps! Jennifer Lopez pyöräili minisortseissa ilman rintaliivejä: ja yksi vieläkin kriittisempi varuste oli unohtunut päältä - kuvat!

Hllwd | 06.07.2020 20:54

Hollywood-tähti Jennifer Lopez, 50, uskaltautui urheilijamiehensä Alex Rodriguezin, 44, kanssa pyöräilyretkelle korona-ahdistuksen jäljiltä New Yorkissa.

Jennifer oli valinnut ylleen tiukat minifarkkusortsit, jotka hän oli yhdistänyt selän avoimeksi jättävään Guessin toppiin sekä huppariin. Näyttäisi siltä, ettei laulaja-näyttelijä ole ulkoillessaan paljon tavallisia rintaliivejä käyttänyt noin muutenkaan, sillä selän rusketus oli kovin tasainen ilman näkyviä rusketusraitoja.

Mutta kaunotar oli lähtenyt liikkeelle kovin kiireellä, sillä varustuksesta oli unohtunut rintsikoiden lisäksi myös pyöräilykypärä! Supertähti ei varsinaisesti kerännyt tällä lookilla pisteitä kotiin. Alex-mies oli kuitenkin oikeaoppisesti pukenyt ylleen kypärän. Huolellisuutta, J.Lo!

Pariskunta on pysytellyt paparazzeilta piilossa koko kevään ja kesän.

Lue myös: Tässäkö Jennifer Lopezin uusi luksuskoti? Latinotähti kävi katsomassa kämppää tiukat "ostohousut" jalassaan - kuvat!

Jennifer Lopez Alex Rodriguez
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Lue myös: Jennifer Lopez on kuin kävelevä muotitapahtuma – kuvat kaunottaren tyylistä!

Lue myös: Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez vetävät hulvattoman version TikTokin Switch-tanssihaasteesta: "Kuolen nauruun"

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!