Jennifer Lopez ja Alex Rodriguez vetävät hulvattoman version TikTokin Switch-tanssihaasteesta: "Kuolen nauruun"

Hllwd | 10.03.2020 14:30

Jennifer Lopez, 50, ja aviomies Alex Rodriguezin, 44, ovat julkaisseet hykerryttävän hauskan TikTok-tanssivideon. Klipin alussa Jennifer tanssii valkoisessa mekossa, kun Alex kuvaa häntä peilin kautta puhelimellaan. Kaunotar heiluttaa lantiotaan taidokkaasti Draken Nonstop -kappaleen tahtiin. Sitten tapahtuu yllättävä käänne. Videolla kuuluu kappaleen I Just Flipped the Switch -sanat.  

Jennifer ja Alex vaihtavat roolejaan täysin, pukeutumistaan myöten. Alex tanssii lantiotaan heiluttaen vaimonsa valkoisessa mekossa ja Jennifer kuvaa näkyä peilin kautta. Video on herättänyt riemullisia reaktioita. Esimerkiksi mediapersoona Dan Blizerian, golffari Tisha Alyn ja baseball-tähti Carlos Santana kommentoivat klippiä, muiden muassa. 

- Kuolen nauruun, kommentoi näyttelijä Vanessa Hudgens.

- Juuri noin, kirjoitti muusikko Lenny Kravitz.

- Hahahahahahha, ilmaisi tosi-tv-tähti Kris Jenner.

Pariskunnan videon näkee Alexin Instagram-tilillä. Julkaisu on alun perin tehty nuorison suosimassa TikTok-videosovelluksessa, koska videon vasemmasta yläkulmasta näkee applikaation logon selkeästi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Late night Tiktoks💯💯 @jlo . Follow me at AROD13!!!

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Switch-haaste

Jennifer ja Alex osallistuivat siis TikTokin Switch-haasteeseen.  Sen ideana on vaihtaa vaatetusta, kun kappaleessa lauletaan: I just flipped the switch, eli käänsin juuri kytkintä. Vaatteiden vaihtaminen liittyy switch-sanan kaksoismerkitykseen, koska se tarkoittaa myös vaihdosta englannin kielessä. 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!