Katso kuvat!

Tässäkö Jennifer Lopezin uusi luksuskoti? Latinotähti kävi katsomassa kämppää tiukat "ostohousut" jalassaan - kuvat!

Hllwd | 22.06.2020 19:03

Latinotähti Jennifer Lopez, 50, ja Alex Rodriguez, 46, etsivät kuumeisesti kesäkäyttöön luksushuvilaa meren rannalta. Kaksikko on etsinyt kesänviettopaikkaa, jossa he mahtuisivat viihtymään lastensa kanssa.

Pariskunta kävi katsomassa Malibussa sijaitsevaa kartanomaista luksushuvilaa, joka sijaitsee aivan Miami Beachin kupeessa.

Jennifer Lopez

Kesähuvilan kuukausivuokra 62 000 euroa!

Julkkispari kaarsi huvilavierailulle valkoisella Bentleyllään ilmeisesti suoraan treeneistä, sillä JLo oli sonnustautunut visiitille urheilulegginsein ja sneakersein. Toisin kuin Alexilla, JLo:lla ei ollut kasvomaskia.

Lue myös: Jennifer Lopez on kuin kävelevä muotitapahtuma – kuvat kaunottaren tyylistä!

Jennifer Lopez

Kolmekerroksisessa kartanorakennuksessa on kaksi olohuonetta ensimmäisessä kerroksessa, jokaisessa kerroksessa on oma terassiparveke ja ikkunalasit ovat sävytetyt kirkkaan vaalean taivaan sinen sävyllä.

Talon ulkoseinusta on vuorattu espanjalaistyylisellä tiilikivellä, sisällä on kaunis marmori ja tumman puun sisustuselementit, joita on tasapainotettu vaaleilla ruokaryhmillä ja istuimilla. Keittiö on viimeisen päälle varustettu ja terassilta aukeavat tuplaovet vain parin metrin päähän rantaviivasta.

Takapihalta on mahdollista seurata tunnelmallista auringon nousua ja laskua, kuunnellen samalla rentouttavaa veden aaltoilua ja kuohuntaa. Auringonlaskua voi seurata vaikkapa takkatulen ääressä tai iltapalaa grillaten.

Lue myös: Muusikkokaunotar Jennifer Lopez timmissä kunnossa - onko bikinikuva täysin aito?

Jennifer Lopez

Hääsuunnitelmia ja karvainen perheenlisäys

Jennifer ja Alex ovat yhdysvaltalaismedioiden mukaan suunnitelleet jo kauan häitään, jotka jo kerran jouduttiin perumaan koronaviruspandemian takia.

- Meillä oli valtavasti suunnitelmia tälle kesälle ja koko vuodelle, mutta nyt kaikki on vähän kuin pysähtyneessä tilassa, Jennifer on kommentoinut. 

Jennifer Lopez

Instagramissa Jennifer on päivittänyt hanakasti kuvia 12-vuotiaista kaksosistaan Maximilianista ja Emmestä perheeseen otetun uuden koiranpennun kanssa.

- Yllätimme Maxin tällä suloisella labradoodlen pennulla, joka on edelleenkin nimeä vailla. Sopisiko sille nimeksi Tyson vai Yankee? JLo kirjoitti Instagram-kuvansa yhteydessä.

Labradoodle on kultaisen noutajan ja villakoiran sekoitus.

- Tervetuloa perheeseen, Lopez kirjoitti koirapäivityksen päätteeksi.

Uuden koiran isovanhemmiksi itsensä ristinneet Lopez sekä Rodriguez ovat nauttineet tiiviistä yhdessäolosta koronaeristyksen aikana.

 

Teksti:Carmen Heikkilä
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!