Hllwd
Katso kuvat!

Purukalusto paljasti Lindsay Lohanin huumeiden käytön, Ben Affleckin hampaat häiritsivät Armageddon-ohjaajaa – Hollywood-tähdet sijoittavat tuhansia euroja häikäisevään hymyyn!

06.09.2020 21:01

Vielä vuosituhannen vaihteessa hammasrivistö suoristettiin ikävän näköisillä hammasraudoilla. Nykyisin tilalle ovat tulleet läpinäkyvät, lähes huomaamattomat muottiin sovitetut kalvot, jotka voi irrottaa tärkeän tapahtuman, vaikkapa hääjuhlan tai roolisuorituksen ajaksi.

Ilmaista oikomishoito ei ole, mutta korjattu purenta kohottaa itsetuntoa. Hampaat eivät myöskään pysy valkoisina kertakäynnin jälkeen, vaan täydellinen hymy vaatii huollon keskimäärin joka toinen vuosi.

Lue myös: Paljonkertovat kuvat! Tom Cruisen dollarihymy vaati vuosien hoidot!

Virne paljasti huumeiden käytön

Lindsay Lohan

Näyttelijä Lindsay Lohan, 34, tunnetaan paremmin biletyksestään kuin roolisuorituksistaan. Huonot elintavat näkyivät myös hänen purukalustossaan. Lindsayn ienrajoissa oli vielä vuonna 2018 ilmiselviä reikiä ja hammasluu näytti hauraalta sekä värjääntyneeltä. Osasyynä suun heikkoon kuntoon oli kokaiinin ja amfetamiinin käyttö. Lisäksi Lindsay kuului ketjupolttajien kerhoon. Näyttelijä sai katkaisuhoitojen ansiosta elämänsä hallintaan ja voimaa kohentaa myös ulkonäköään. Nykyisellään Lindsayn tuunattu hymy kirkastaa harmaankin päivän.

Lue myös: Lindsay Lohan poseerasi täysin alasti – faneilta ristiriitainen vastaanotto: ”Olet liian vanha tällaiseen” – katso!

Hammastikut olivat turhia

Ben Affleck

Ben Affleckin, 47, vanhan purukalusto oli siitä ihanteellinen, etteivät ruuan tähteet jääneet hampaiden väleihin keräämään bakteerikasvustoa. Pienikokoiset hampaat häiritsivät Armageddon-leffan ohjaajaa Michael Bayta kuitenkin sen verran, että hän asetti läpimurtoroolin saamisen ehdoksi hammaskaluston täydellisen uusimisien.

Ben Affleck

Siinä ei oikomishoito riittänyt, vaan Benin oli otettava posliinikuoret jok’ikiseen hampaaseensa. Kalliiksihan se lysti tuli, mutta Ben tienasi joka sentin takaisin roolissaan A.J. Frostina, ja säännölliseen valkaisuhoitoonkin on riittänyt taaloja.

Lue myös: Ei näin! Ben Affleck paljastui nikotiinin orjaksi – Hollywoodin sydäntenmurskaaja tupakoi jopa suojamaski päässä!

Kaihtaa hammaslääkäreitä

Johnny Depp

Johnny Depp, 57, on jo vuosikymmeniä kuulunut Hollywoodin hottismiesten kerhoon, vaikka hänen hampaansa ovat hoitamattomat. Toivottavasti avioerosta oikeutta parhaillaan käyvä Johnny voittaa edes osan omaisuudestaan takaisin, jotta hän voisi mennä hyvän hammaslääkärin pakeille. Kaksi alaleuan kultahammasta vetävät väkisinkin katseen nikotiinin kellastamiin vinoihin hampaisiin, jotka eivät ole oikomisrautoja nähneetkään.

Lue myös: Johnny Depp avautui päihdeongelmastaan oikeussalissa: Aloin käyttää huumeita 11-vuotiaana!

Hammasrako on osa persoonaa

Vanessa Paradis

Muun muassa laulajat Madonna, 62, ja Vanessa Paradis, 47, hyväksyivät jo nuorina etuhampaidensa välisen raon eivätkä ole korjauttaneet veikeää valuvikaa. Monella vislausraon omistajalla on etuhamapaiden välissä ylimääräinen ihokieleke, joka leikataan pois ennen vuoden kestävää oikomishoitoa.

Madonna

Madonna on ajoittain piilottanut raon hammaskuorilla tai -koruilla. Muun muassa Evita-leffan pääroolissa rako oli peitetty, mikä lienee ollut elokuvayhtiön vaatimus.

Rumat hampaat tuovat rooleja

Steve Buscemi

Steve Buscemi, 62, kuuluu huonohampaisten näyttelijöiden joukkoon ja on ylpeä siitä. Näyttelijä uskoo, että ulkoneva purukalusto on tuonut hänelle merkittäviä leffarooleja ja menestystä. Hän pelkää hampaiden korjauttamisen merkitsevän työtarjousten menettämistä. Fanit rakastavat Steveä hänen puutteidensa vuoksi. Vinojen hampaiden lisäksi hänellä on myös laiska silmä, mutta hän kieltäytyy menemästä hammaslääkäriin tai ottamasta botoxia luomen kohotukseen.

 

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press ja Getty Images
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!