fbqEi näin! Ben Affleck paljastui nikotiinin orjaksi – Hollywoodin sydäntenmurskaaja tupakoi jopa suojamaski päässä! | Seiska
Ben Affleck

Ei näin! Ben Affleck paljastui nikotiinin orjaksi – Hollywoodin sydäntenmurskaaja tupakoi jopa suojamaski päässä!

Hllwd | 10.05.2020 21:01

Edes Enkelten kaupunkina tunnettu Los Angeles ei ole säästynyt koronakauhua kylvävältä viikatemieheltä. Siksi myös monet metropolissa asustavat superjulkkikset on bongattu liikenteessä kasvomaski suojanaan.

Näin esimerkillisesti on toiminut myös kaksinkertainen Oscar-voittaja Ben Affleck – paitsi ettei kaikki mennyt sittenkään aivan putkeen. Sydäntenmurskaajan nimittäin nähtiin nostavan suojaimen niin, että se oli vain hänen nenänsä päällä.

Tupakanvastustajien kauhuksi Los Angelesin katuja käppäillyt Ben päästi nikotiininhimonsa valloilleen, ja tupakointia varten piti tietysti saada suu paljaaksi.

Lue myös: Paparazzi iski: Jennifer Garner vei päihderiippuvaisen ex-miehensä Ben Affleckin hoitoon - näin heikossa hapessa mies on! Katso paljon puhuvat kuvat!

Koronasta viis! Oscarillakin palkittu Ben Affleck heivasi suojamaskinsa sivuun päästäkseen tupruttelemaan tupakkia.
Koronasta viis! Oscarillakin palkittu Ben Affleck heivasi suojamaskinsa sivuun päästäkseen tupruttelemaan tupakkia.

Kuubalaiskaunotar kainalossa

Myöhemmin samana viikonloppuna Ben ja tämän kolmekymppinen kuubalaismallirakkaansa Ana de Armas bongattiin piipahtamassa Dunkin’ Donuts -kuppilassa – sillä kertaa maskit kiltisti paikoillaan.

Lue myös: Kuvat! Ben Affleck viikonloppuisänä: Samuel-poika sai armottoman huutoraivarin – Hollywood-tähti lepytteli jälkikasvuaan donitseilla!

Lukuisista Hollywood-elokuvista tuttu Ben on palkittu näyttelijä ja ohjaaja, joka on painiskellut viime vuosina vakavan alkoholiongelmansa kanssa. Hän erosi kesällä 2018 näyttelijävaimostaan Jennifer Garnerista, jonka kanssa Benillä on kolme yhteistä lasta.

Nelikymppinen komistus heilastelee nykyään kolmekymppistä kuubalaismallia ja -näyttelijää Ana de Armasta.
Nelikymppinen komistus heilastelee nykyään kolmekymppistä kuubalaismallia ja -näyttelijää Ana de Armasta.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!