fbq
Hllwd
05.09.2020 16:01
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press ja Getty Images
Tom Cruise
Paljonkertovat kuvat! Tom Cruisen dollarihymy vaati vuosien hoidot!
Hllwd
05.09.2020 16:01
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press ja Getty Images

Vielä vuosituhannen vaihteessa hammasrivistö suoristettiin ikävän näköisillä hammasraudoilla. Nykyisin tilalle ovat tulleet läpinäkyvät, lähes huomaamattomat muottiin sovitetut kalvot, jotka voi irrottaa tärkeän tapahtuman, vaikkapa hääjuhlan tai roolisuorituksen ajaksi.

Ilmaista oikomishoito ei ole, mutta korjattu purenta kohottaa itsetuntoa. Hampaat eivät myöskään pysy valkoisina kertakäynnin jälkeen, vaan täydellinen hymy vaatii huollon keskimäärin joka toinen vuosi.

Kun Tom Cruise, 58, aloitteli uraansa 1980-luvun alussa, kameraan katsoi hyvännäköinen, mutta uhmakas 18-vuotias. Tom hymyili kuvissa harvoin, sillä hänen toinen etuhampaansa sojotti eteen, toinen taakse.

Tom Cruise vuonna 1982.
Tom Cruise vuonna 1982.

Lue myös: Wow, Tom Cruisen ja Nicole Kidmanin 27-vuotias Bella-tytär julkaisi harvinaisen kuvan - tältä hän näyttää nyt!

Ilme oli lievästi sanottuna oravamainen. Lisäksi etuhampaiden välissä oli iso lohkeama, ja purukalusto oli kauttaaltaan keltainen.

Kun Tom alkoi saada merkittävämpiä leffarooleja, kuten Top Gun, hänet marssitettiin kalliille hammaslääkärille. Tom käytti vuosia julkisuudessakin hammasrautoja. Kun toivottua tulosta ei syntynyt, osa hampaista rakennettiin posliinikuorikoilla uusiksi.

Tom Cruise vuonna 2002.
Tom Cruise vuonna 2002.

 

Näyttelijä huollattaa hampaitaan useita kertoja vuodessa, sillä dollarihymy on yksi hänen tavaramerkeistään.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »