fbq
Hllwd
21.12.2020 19:55
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram, YouTube
ariana grande
Poptähti jätti sinkkuvuodet! Ariana Grande meni kihloihin – julistaa ikuista rakkautta poikaystävälleen
Hllwd
21.12.2020 19:55
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram, YouTube

Poptähti Ariana Grande, 27, jätti virallisesti sinkkuelämän taakseen. 

Grammy-pysteillä palkittu laulaja kertoi Instagramissa kihlautuneensa poikaystävänsä Dalton Gomezin kanssa. Ariana julkaisi ilouutisen yhteydessä viisi kuvaa, jotka paljastivat kaunottaren nimetöntä koristavan kauniin timanttisormuksen. 

Säteilevä timantti Arianan sormessa on hurjan kokoinen, joitain hänen sormitatuointejaankin isompi. 

Lue myös: Musikaalitähdestä hittisarjan kaunottareksi - Ariana Granden paras ystävä Elizabeth Gillies on upea ilmestys! 

Kaunotar on Huffington Postin mukaan seurustellut poikaystävänsä kanssa noin vuoden verran, eikä heidän rakkautensa näytä lainkaan laantumisen merkkejä.

- Ikuisesti ja vielä vähän lisää, Ariana kertoi.

Onnitteluja sateli - myös julkkiksilta

Laulajakaunottaren päivitys keräsi huimasti kehuja, kun hänen ystävänsä iloitsivat pariskunnan kihlautumisesta. Kuuluisiin kommentoijiin kuuluivat muun muassa Kim Kardashian, Demi Lovato ja Hailey Bieber

Lue myös: Ariana Grande mielitiettynsä kanssa ihanissa kuvissa – julkaisi yhteiskuvan ennen syntymäpäiväänsä: Artisti on nyt muusikoille vaarallisessa iässä! 

- JES! Olen niin onnellinen teidän puolestanne, Hailey kirjoitti sydänsilmäisten emojien saattelemana. 

- Todella onnellinen puolestanne. Rakastan teitä, Kim kertoi. 

- Tämä on todella mahtavaa. Rakastan teitä, Demi hehkutti.

Seurustelleet noin vuoden

Ariana ja Dalton ovat pitäneet rakkautensa enimmäkseen poissa julkisuudesta. Seurustelu tuli siitä huolimatta julki kesäkuussa. Tuolloin pariskunta nähtiin yhdessä karanteenimusiikkivideossa, jonka he tekivät Justin ja Hailey Bieberin kanssa. Musiikkivideon kappale oli nimeltään Stuck with U, ja pätkässä Ariana tanssi sekä syleili Daltonia rakastavasti. 

Lue myös: Popparitähti Ariana Grandella on hervoton lukaali: osti ensimmäisen asuntonsa Hollywoodista yli 12 miljoonalla eurolla - katso kuvat! 

Pariskunta oli nähty kuitenkin jo tammikuussa suutelevan toisiaan Kaliforniassa, minkä jälkeen suhde vain syveni entisestään. Poptähti on vuoden aikana viettänyt todella paljon aikaa kahden kesken Daltonin kanssa. 

Arianan ja Daltonin yhdessäolo kävi entistä kiinteämmäksi, kun koronaviruspandemia aiheutti Yhdysvalloissa kotikaranteeneja. Eristysajan he viettivät yhdessä Arianan miljoonalukaalissa. 

ariana grande grammyt
Poplaulaja röyhelömekossa Grammy-gaalan punaisella matolla tammikuussa 2020.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »