fbq
Hllwd
27.06.2020 12:45
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram
Ariana Grande
Ariana Grande mielitiettynsä kanssa ihanissa kuvissa – julkaisi yhteiskuvan ennen syntymäpäiväänsä: Artisti on nyt muusikoille vaarallisessa iässä!
Hllwd
27.06.2020 12:45
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Popmaailman kirkkaimpiin tähtiin kuuluva kuvankaunis Ariana Grande julkaisi Instagramissa yhteiskuvan poikaystävänsä Dalton Gomezin kanssa. Pariskunnan rakastavat yhteiskuvat jaettiin sosiaaliseen median päivää ennen kuin Ariana täytti 27 vuotta. 

Kaunottaren päivitykseen kuului kolme lyhyttä videota ja kuusi kuvaa. Niissä näkyy Ariana itse hänen poikaystävänsä Dalton sekä kaksi erittäin herttaista koiraa. Otoksista näkee, että ne on otettu kaikki artistin juuri ostamassa lukaalissa Hollywoodissa.

Lue lisää: Popparitähti Ariana Grandella on hervoton lukaali: osti ensimmäisen asuntonsa Hollywoodista yli 12 miljoonalla eurolla - katso kuvat!

Ikäkriisiä Arianalla ei niistä päätellen ole, koska päivitysestä välittyy hilpeä tunnelma. Viimeisellä videolla Dalton saa kaunottaren nauramaan holtittomasti. 

- Kohta 27, Ariana iloitsee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

almost 27 :)

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Vaarallinen ikä

Ikävuosi 27 on saanut tabumaisen maineen musiikkipiireissä, koska todella moni suosittu artisti on menehtynyt juuri sen ikäisenä. Tähän kastiin kuuluu esimerkiksi kitaravirtuoosi Jimi Hendrix, Nirvana-yhtyeen solisti Kurt Cobain, sielukas laulaja Amy Winehouse, rokki-idoli Janis Joplin ja the Doors-bändin keulakuva Jim Morrison

Lue lisää: Jethro Tull -legenda Ian Anderson, 70, on poikkeuksellinen rock-ikoni: Jim Morrisonin ja Jimi Hendrixin kuolemat opettivat, että rock-elämä voi olla tuhoisaa!

He kaikki kuuluvat pahamaineiseen 27 Klubiin. Siihen kuuluvat monet kulttuurillisesti merkittävät ja rakastetut muusikot, näyttelijät ja urheilijat, jotka ovat traagisesti lähteneet 27-vuotiaina tästä maailmasta. Monet heistä ovat kuolleet päihteiden yliannostukseen tai niiden vaikutuksen alaisena.
Arianalla tuskin on suurta huolta klubiin liittymisestä, koska artistilla ei tiedettävästi ole ongelmia päihteiden kanssa. 

Muistomaalaus
27 klubilaisten muistoksi tehty maalaus New Yorkin katukuvassa. Vasemmalta oikealle: Janis Joplin, Kurt Cobain, Jim Morrison, Jimi Hendrix ja Amy Winehouse.

Synttärit

Laulajakaunotar täytti vuosia 26 päivä kesäkuuta. Ariana kiitteli juhlapäivänä kaikkia, jotka olivat häntä onnitelleet. Se kävi ilmi lyhyestä videosta, minkä hän jakoi Instagramiin. 

- Kiitos syntymäpäiväonnitteluista, Ariana toteaa imarreltuna. 

Kaunotar lähettää videon välityksellä ihanan lentosuukon pukeutuneena pelkästään valkoisiin alusvaatteisiin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thanks for the birthday wishes :)

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Kaunottaren tuoreimpia kuvia katsoessa näyttää siltä, ettei hän ole vanhentunut päivääkään näyttelijän vuosistaan.

Ariana pääsi julkisuuden valokeilaan jo 11 vuotta sitten. Tuolloin hän näytteli söpöä hölmöläistä nimeltä Cat Valentine Nickelodeon-televisioyhtiön komediasarjassa Victorious. Pian sen jälkeen hän aloitti musiikkiuransa, mikä teki hänestä yhden maailman rakastetuimmista artisteista. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »