fbq
Hllwd
02.05.2018 19:56
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Avicii eli Tim Bergling.
Näinkö siinä kävi? Aviciin kuolemasta uutta tietoa – amerikkalaismedialta karmea väite
Hllwd
02.05.2018 19:56
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Elektronista tanssimusiikkia rakastava maailma järkyttyi huhtikuun lopulla, kun tieto dj-megatähti Aviciin kuolemasta alkoi levitä kulovalkean tavoin. Maailman suosituimpiin tiskijukkiin lukeutunut ruotsalainen menehtyi 20. huhtikuuta Omanissa vain 28-vuotiaana.

Avicii, oikealta nimeltään Tim Bergling, löydettiin Aftonbladetin mukaan kuolleena hienostoalueella sijaitsevasta lukaalista. Viranomaiset ilmoittivat pian suru-uutisen laskeuduttua, ettei kuolemaan epäilty liittyvän rikosta.

Sen jälkeen tähden kohtalosta on liikkunut erinäisiä huhuja ja teorioita, mutta kuolemansyylle ei ole saatu vahvistusta.

Lue myös: Kuolleena löydetyn Aviciin viimeinen kuva julki: huvijahdilla juoma kädessä – katso

Avicii.

Nyt amerikkalainen viihdemedia TMZ kertoo sivuillaan, että Avicii olisi kuollut oman käden kautta – eli kyseessä olisi siis itsemurha. Sivusto perustaa väitteensä ”useaan lähteeseen”.

Lue myös: Tshekkikaunotar väittää olleensa Aviciin tyttöystävä: "Sanoin sinua aina pikku enkeliksi"

Kahden TMZ:n lähteen mukaan Avicii olisi ensin rikkonut pullon ja satuttaneen sitten itseään lasinpalalla. Yhden TMZ:n lähteen mukaan kyseessä olisi ollut viinipullo. Pullosta irronnut lasinpala olisi joka tapauksessa aiheuttanut ruotsalaistähdelle ”massiivisen verenvuodon” ja kohtalokkaan pahat vammat.

Sitä TMZ:n lähteet eivät kuitenkaan varmuudella osaa sanoa, aiheutuivatko vammat muusikon kaulaan vai kenties ranteeseen. Viralliset tahot eivät ole vieläkään vahvistaneet kuolinsyytä.

Avicii.

Varmuudella tiedetään vain se, etteivät Aviciin viimeiset elinvuodet sujuneet onnellisten tähtien alla. Vuonna 2016 keikkailun lopettaneen ruotsalaistähden on raportoitu kärsineen vakavista terveysongelmista, kuten haimatulehduksesta. Hänen kerrotaan myös kamppailleen alkoholiongelmien kanssa.

Jättihittejä liukuhihnalta tehtaillut ja massiivisen miljoonaomaisuuden tahkonnut Avicii nautti järisyttävästä suosiosta – paitsi ettei välttämättä nauttinutkaan. Suursuosio ei ollut pelkästään siunaus siviilissä ujoksi kuvaillulle ruotsalaistähdelle, jota ahdisti ja jonka kerrotaan saaneen paniikkikohtauksia.

Kuolemansa jälkeen Aviciin perhe julkaisi lausunnon, joka ei ainakaan vähennä epäilyjä TMZ:n itsemurhaväitteiden todenperäisyydestä.

– Hän tuskaili elämän tarkoituksen ja onnellisuuden kanssa. Hän ei jaksanut enää elää. Hän halusi löytää rauhan, perhe kirjoitti lausunnossaan, joka päättyi näin:

– Tim, sinua tullaan aina rakastamaan ja kaipaamaan. Muistamme, millainen olit ja musiikkisi muisto tulee kantamaan. Me rakastamme sinua.

Avicii eli Tim Bergling, 8.9.1989 - 20.4.2018.
Avicii eli Tim Bergling, 8.9.1989 - 20.4.2018.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »