fbq
Uutiset
27.04.2018 15:05
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Rexfeatures, Instagram
Avicii
Tsekkikaunotar väittää olleensa Aviciin tyttöystävä - julkaisi pitkän kirjeen: "Sanoin sinua aina pikku enkeliksi" - video yhteisistä hetkistä!
Uutiset
27.04.2018 15:05
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Rexfeatures, Instagram

Musiikkimaailma järkyttyi, kun ruotsalainen DJ Avicii löydettiin kuolleena Omanin pääkaupungista Masqatista viime perjantaina (20.4.).

Lue myös: AVICIIN PERHE JULKAISI KOSKETTAVAN KIRJEEN - ITSEMURHAEPÄILYT VAHVISTUVAT: ”HÄN EI JAKSANUT ENÄÄ”

Oikealta nimeltään Tim Berlingin kuolemasta on viikon ajan tullut ilmi erinäisiä yksityiskohtia. Hänen yksityiselämästään on vuotanut mediaan tietoa, mutta hieman epäselväksi jää, mikä on totta ja mikä ei. 

Lue myös: KUOLLEENA LÖYDETYN AVICIIN VIIMEINEN KUVA JULKI: HUVIJAHDILLA JUOMA KÄDESSÄ – KATSO!

Viimeiset sanat olivat "minä rakastan sinua"?

Ruotsalainen Expressen-lehti uutisoi tänään perjantaina (27.4.) Tereza Kačerová nimisestä naisesta, joka väittää olleensa Timin tyttöystävä. Tereza on Tsekistä kotoisin oleva malli, joka on muun muassa näytellyt elokuvassa Ajojahti, sekä esiintynyt Maroon5 -bändin musiikkivideolla.

Tereza julkaisi Instagram-tilillään kuvan pitkästä kirjeestä, joka on tarkoitettu edesmenneelle DJ:lle. Kirjeeseen on kirjoitettu Terezan tuntemuksista kuoleman jälkeen. 

- Viimeiset päivät olen ahdistellut ystäviäsi varmistaakseni, että onko tämä oikeasti totta. Kun näen Avicii ja RIP samassa yhteydessä, menen joka kerta sokkiin. Kun näin, että Wikipediaan on vaihdettu on sana "oli", tuijotin sitä minuutteja kerrallaan ja mietin, miksi siinä lukee 20. huhtikuuta 2018, Teresa kirjoittaa englanniksi. 

 

❤️ Part 1/2

Henkilön Tereza Kačerová (@terezakacerova) jakama julkaisu

Tereza kertoo, että hän kutsui Timiä pieneksi enkeliksi. Hän ei kuitenkaan olisi uskonut, kuinka pian Timistä tulisi sellainen.

- Viimeiset sanasi olivat "minä rakastan sinua", niin minäkin sinua.

 

❤️ Part 2/2

Henkilön Tereza Kačerová (@terezakacerova) jakama julkaisu

Lohduttaa itseään Timin tyynyllä ja peitolla

Kirjoituksen mukaan Tim oli myös hyvin läheinen ja tärkeä Terezan pojalle Lukalle

- Minulla oli tapana kertoa sinulle, miten Luka ei muista elämää ilman sinua. Nyt toivon, että hän muistaa elämän kanssasi. 

Timin kuolinpäivänä Tereza oli mennyt Timin kotiin, ottaen hänen peittonsa ja tyynynsä, jotta voisi lohduttautua niiden avulla. Malli muistelee myös pariskunnan ensimmäisiä treffejä, kun Tereza oli työntänyt artistin uima-altaaseen. Toisilla deiteillä oli kastunut Timin kallis kello.

Lue myös: KUOLLEENA LÖYDETYN AVICIIN PERHE LENSI OMANIIN NOUTAMAAN RUOTSALAISTÄHDEN RUUMIIN – NÄIN POLIISI KOMMENTOI MUSIIKKIMAAILMAA JÄRKYTTÄNYTTÄ KUOLEMAA

Julkaisi koskettavan videon

Tereza julkaisi kuoleman jälkeen myös videon, johon hän on jakanut yhteisiä hetkiä Timin kanssa. Parivaljakko on käynyt yhdessä ulkomailla, ja kuvien mukaan Luka-poika on kuin onkin ollut vahvasti läsnä artistin elämässä. 

 

The brightest stars burn out the fastest.

Henkilön Tereza Kačerová (@terezakacerova) jakama julkaisu

Ihmiset ottavat osaa

Mallin Instagram-tiliä selatessa löytyy viime vuoden joulukuulta yksi kuva, joka muistuttaa paljolti Timiä. Kuvassa ei kuitenkaan näy artistin kasvot. Kuva on kerännyt paljon osanottoviestejä DJ:n poismenosta. 

- Olen pahoillani menetyksestäsi, eräs Terezan seuraajista kommentoi. 

 

My manz.

Henkilön Tereza Kačerová (@terezakacerova) jakama julkaisu

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »