Muistatko nämä kalliit julkkiserot?! Donald Trumpin ex-vaimo kuittaa vuosittain hyvät rahat, elokuvaohjaaja sai Madonnalta kantapubin ja 60 miljoonaa euroa!

Hllwd | 05.05.2019 21:49

USA:n presidentti Donald Trump erosi 1991 ensimmäisestä vaimostaan Ivanasta. Eron syynä oli rakastuminen näyttelijä Marla Maplesiin. Ivana sai likaisen oikeudenkäynnin päätteeksi käteistä 23 miljoonaa ja pari kiinteistöä, joista pelkästään Connecticutin kartanon arvo oli 14 miljoonaa.

Donald Trump ja Ivana.

Ivana kuittaa saa 650 000 euron vuosittaista elatusmaksua Donaldilta.

Donaldin toisen vaimon, Marlan kävi huonommin. Hän sai viisivuotisen liiton päättyessä ”vain” hieman yli kaksi miljoonaa euroa kipurahoja.

Lue myös: Pornotähti Stormy Daniels paljasti mykistäviä yksityiskohtia seksistä Donald Trumpin kanssa - Melania-vaimo järkyttyi syvästi: "Hän vihaa elämäänsä"!

Sai kantapubin ja 60 miljoonaa!

Madonna

Madonna ja brittiohjaaja Guy Richie erosivat vuonna 2008, kun popkuningatar huomasi jo toistamiseen liiton olevan kaukana siitä, mistä hän oli koko elämänsä unelmoinut.

Ero kävi laulajalle kalliiksi, sillä Guy sai omakseen heidän omistamansa kantapubin Lontoossa, Wiltshiren kartanon ja 60 miljoonaa euroa kahisevaa. Se kirpaisi jopa megatähden satojen miljoonien eurojen tiliä, mutta pahinta oli riita yhteisestä lapsesta, Roccosta. Onneksi lapsikiista on ratkennut kaikille kolmelle edullisella tavalla.

Lue myös: Madonna markkinoi uutta kappalettaan seksikkäässä asussa: rinnat tiukasti esillä – kuva!

Syrjähyppyjen hinta 93 miljoonaa!

Tiger Woods

Kun golf-ammattilainen Tiger Woods kärähti vuonna 2009 lukuisista syrjähypyistään, hieroivat hänen ruotsalaisen mallivaimonsa Elin Nordegrenin juristit käsiään yhteen.

Elin sakotti pettymyksestään 93 miljoonaan euroa, pakkasi kimpsut ja kampsut sekä yhteiset lapset ja muutti väliaikaisesti takaisin Ruotsiin.

Haavat ovat nyttemmin umpeutuneet, ja ex-pariskunta vannoo olevansa mitä parhaimpia ystäviä keskenään.

Lue myös: Pidätysvideo vihdoin julki: Tiger Woods nukkui käynnissä olevassa autossa – kaksi tyhjää rengasta ja naarmuja puskurissa!

Johnny vaatii nyt 50 miljoonaa!

Johnny Depp ja Amber Heard.

Johnny Depp joutui aloittamaan vaurastumisensa alusta vuonna 2016, kun suhteellisen lyhyt liitto näyttelijä Amber Heardin kanssa päättyi. Amber syytti Johnnya naisenhakkaajaksi ilman vedenpitäviä todisteita ja osasi vedota tuomariin pyytäessään seitsemän miljoonan euron erorahoja vuoden kestäneestä liitosta.

Jo ennen virallista eroa Amber seurusteli Tesla-miljardööri Elon Muskin kanssa, mutta suhde kariutui niin ikään vuodessa. Tästä suhteesta Amber ei onnistunut saamaan latiakaan. Johnny sen sijaan vaatii nyt Amberilta 50 miljoonan korvauksia valheellisista väitteistä, joita Amber esitti eron aikaan julkisuudessa. Oikeudenkäynti alkoi kuluvan vuoden maaliskuussa.

Lue myös: Johnny Deppin ja Amber Heardin eroprosessi ei lopu koskaan: 6 miljoonan erorahat pannassa!

Avioehto maksoi 156 miljoonaa!

Michael Jordan

Kaikkien aikojen kovimpiin koripallotähtiin lukeutuva Michael Jordan oli yhdessä Juanita Vanoyn kanssa 17 vuotta. Kun mies pelasi, hoiti Juanita parin kolmea lasta ja huolehti kodista.

Liitto oli hyvin riitaisia. Pariskunta oli jo ennen vuonna 1989 juhlittuja häitään tehnyt avioehtosopimuksen, jonka mukaan perheen omaisuus puolitetaan eron sattuessa.

Vaiheikkaan ja pitkän oikeudenkäynnin päätteeksi vuonna 2007 Juanita kuittasi lopulta kolmanneksen NBA-tähden varoista eli 156 miljoonaa euroa. Se oli vuosien ajan kaikkien aikojen kallein julkkiserosumma.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!