fbq
Hllwd
15.12.2016 11:40
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: ALL OVER PRESS
Johnny Depp ja Amber Heard yössä.
Johnny Deppin ja Amber Heardin eroprosessi ei lopu koskaan: 6 miljoonan erorahat pannassa!
Hllwd
15.12.2016 11:40
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: ALL OVER PRESS

Näyttelijäpariskunta Johnny Deppin ja Amber Heardin avioero on jälleen laitettu jäihin. Loppukesästä uutisoitiin, että ex-pariskunta oli päässyt sopuratkaisuun, kun Amber oli suostunut reilun kuuden miljoonan erorahaan. Nainen on kertonut julkisuudessa lahjoittavansa rahat hyväntekeväisyyteen.

Ero oli ruma, sillä kesällä Amber syytti Johnnyä perheväkivallasta. Julkisuuteen vuodettiin myös video, jolla humalainen Johnny Depp riehui ja paiskoi kaapinovia. Asia lakaistiin myöhemmin maton alle, mutta ex-rakastavaisten tämänhetkinen ongelma juontaa Amberin antamaan haastatteluun ja hänen kirjoittamaan kolumniin.

Amber on vieraili PSA:n haastattelussa kertomassa perheväkivallasta, jonka lisäksi hän kirjoitti samasta aiheesta Porter-lehteen. Kummassakaan hän ei viitannut Johnnyyn, mutta siitä huolimatta Johnnyn ja hänen lakimiestensä mielestä Amber on rikkonut avioerosovittelun sääntöjä. Tämän vuoksi avioero on jälleen jäissä, eikä Johnny ole maksanut kuuden miljoonan euron erorahaa.

Tilanne on edennyt siihen pisteeseen, että Amberin lakimiehet ovat vaatineet Los Angelesin korkeimman oikeuden puuttuvan peliin ja pakottavan Johnnyn maksamaan.

Johnnylla onkin matti kukkarossa?

Jotta homma ei olisi liian yksinkertaista, huhut väittävät myös, että Johnny ei ole maksanut erorahaa siitä yksinkertaisesta syystä, että hänellä ei ole moisia summia. Pirates of the Caribbean -tähti on pistänyt rahojaan esimerkiksi lukuisiin kiinteistöihin, ja nyt Johnny yrittää epätoivoisesti realisoida Ranskassa omistamaansa kylää (kyllä, kylää).