Katso videot!
Tiger Woods pidätettiin motarilla

Pidätysvideo vihdoin julki: Tiger Woods nukkui käynnissä olevassa autossa – kaksi tyhjää rengasta ja naarmuja puskurissa!

Hllwd | 02.06.2017 13:27

Golfin supertähti Tiger Woods pidätettiin aikaisin maanantaiaamuna epäiltynä rattijuopumuksesta. Tiger vapautettiin myöhemmin samana päivä. Illalla hänen edustajansa julkaisivat tiedotteen, jonka mukaan Tiger ei ollut humalassa vaan kyseessä oli yllättävä reaktio reseptilääkkeisiin.

Tiger Woods pidätettiin rattikärystä – vetoaa reseptilääkkeisiin: päättele itse pidätyskuvasta!

Nyt Jupiterin piirikunnan poliisi on julkaissut yli puolitoista tuntia pitkän videon, jossa näkyy kuinka Tiger pyörittelee silmiään, huojuu ja ja jopa nukahtaa samalla, kun poliisi yrittää selvittää onko Tiger alkoholin vaikutuksen alaisena. Lopulta Tiger reputti testin neljästi, hänet pidätettiin ja vietiin poliisiasemalle.

Alun perin poliisi löysi Tigerin nukkumasta tämän yli 200 000 euron arvoisesta, yhä käynnissä olevasta Mecerdeksestä, jossa oli viranomaisten mukaan kaksi tyhjää rengasta sekä tuoreita kolhuja kuskinpuoleisessa ovessa sekä puskurissa. Myös pelkääjän puolen perävalo oli vahingoittunut.

DailyMailin hallussa olevien viranomaisraporttien mukaan Tiger ei ollut tapahtumahetkellä alkoholin vaikutuksen alaisena vaan neljän eri reseptilääkkeen.

Poliisi on julkaissut myös videon poliisiasemalta, jossa tajunnan rajamailla olevalle Tigerille vihdoin tehdään virallinen puhallutuskoe. 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!