Meghanin ja Harryn salatut palaverit paljastuivat – mukana Hollywoodin kriisiasiantuntijoita, asianajajia ja managereja!

Hllwd | 10.01.2020 20:30

Sussexin herttuapari Harry ja Meghan ottivat kaiken hyödyn irti seitsemän viikon lomastaan rapakon toisella puolella. Brittihovin ytimestä siirtyvä herttuapari suunnitteli temppuaan useita kuukausia, mutta he veivät asioita eteenpäin kaikessa hiljaisuudessa lomansa aikana.

Taustaa: Megxit! Prinssi Harryn ja Meghanin sokkipäätös aiheutti kaaoksen brittihovissa: Kaikilla on selkäänpuukotettu olo!

Daily Mailin saamien sisäpiiritietojen mukaan Harry ja Meghan järjestivät salaisia palavereja Pohjois-Amerikassa, ja tapaamisiin osallistuivat Harryn ja Meghanin lisäksi kourallinen heidän lähimpiä ystäviään ja Hollywoodin supervaikuttajia. Daily Mailin mukaan herttuapari on värvännyt taustajoukkoihinsa kriisitilanteisiin erikoistuneen Sunshine Sachs -yrityksen, jossa Meghanin ystävä Keleigh Thomas Morgan työskentelee. Keleigh toimi Meghanin edustajana hänen näytellessään Pukumiehet-sarjassa. Myös asianajaja Rick Genow, bisnesmanageri Andrew Meyer ja Hollywood-agentti Nick Collins ovat keskustelleet herttuaparin kanssa heidän tulevaisuudestaan.

Tunnettu brittitoimittaja Piers Morgan tylyttää Meghania ankarasti: Manipuloiva pyrkyri, joka viekoitteli tiensä prinssin sydämeen!

Harry ja Meghan palkkasivat pienen torontolaisyrityksen suunnittelemaan ja toteuttamaan heidän Sussex Royal -verkkosivustonsa, joka avattiin maanantaina. Sama kanadalaisyritys oli vastuussa Meghanin jo suljetusta The Tig -blogisivustosta.

 Meghan jätti Harryn hoitamaan hovin kriisin jälkipuintia – karkasi itse Kanadaan!

Toistaiseksi on epäselvää, mitä Harry ja Meghan haluavat tehdä tulevaisuudessa. He ovat kuitenkin rekisteröineet yli sata tavaramerkkiä taatakseen mahdollisuuksiensa pysyvän mahdollisimman laajoina.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!