fbq
Hllwd
10.01.2020 12:02
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Meghan ja Harry
Meghan jätti Harryn hoitamaan hovin kriisin jälkipuintia – karkasi itse Kanadaan!
Hllwd
10.01.2020 12:02
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Sussexin herttuapari Harry ja Meghan aiheuttivat brittihovissa kaaoksen maanantaina, kun he ilmoittivat jättäytyvänsä brittihovin ytimestä ja aloittavansa uuden, itsenäisemmän elämän.

Taustaa: Megxit! Prinssi Harryn ja Meghanin sokkipäätös aiheutti kaaoksen brittihovissa: Kaikilla on selkäänpuukotettu olo!

Daily Mailin saamien tietojen mukaan Meghan jätti Harryn selvittämään heidän ilmoituksensa aiheuttamaa sotkua Isoon-Britanniaan ja suuntasi itse Kanadaan, missä heidän alle vuoden ikäinen poikansa Archie on ollut lastenhoitajan kanssa herttuaparin sunnattua Britanniaan maanantaina.

Sisäpiiritietojen mukaan Meghan oli päättänyt hyvissä ajoin, ettei hän aio jäädä Britanniaan hänen ja Harryn uutispommin räjähdettyä.

Lue myös: Tunnettu brittitoimittaja Piers Morgan tylyttää Meghania ankarasti: Manipuloiva pyrkyri, joka viekoitteli tiensä prinssin sydämeen!

Pitkään suunniteltu tempaus

Harryn ja Meghanin ilmoitus tuli suurena yllätyksenä koko maailmalle. Daily Mailin saamien tietojen mukaan brittihoville oli kerrottu Harryn ja Meghanin suunnitelmasta viikkoa aikaisemmin, mutta herttuaparin mielivaltainen päätös julkistaa asia koko maailmalle ilman ennakkovaroitusta tuli järkytyksenä kaikille.

Sisäpiiritietojen mukaan Harry ja Meghan suunnittelivat tempaustaan kuukausia. Heidän kerrotaan rekisteröineen uuden Sussex Royal -verkkosivustonsa kaikessa hiljaisuudessa jo maaliskuussa. Harryn kerrotaan puhuneen läheisimmille ystävilleen hänen ja Meghanin suunnitelmasta loppukeväällä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »