fbq
Hllwd
08.11.2019 20:33
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston, 50, on tyrmäävä ilmestys: keräsi katseita palkintojuhlassa – kuva!
Hllwd
08.11.2019 20:33
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Jennifer Aniston on Hollywood-tähti, joka on nimetty kahdesti maailman kauneimmaksi naiseksi. Hän on toiminut monien kauneustuotteiden mainoskasvona, tällä hetkellä hän mainostaa Aveenon ihonhoitotuotteita.

50-vuotias Jennifer juhli Patron of the Artists Awards -palkintojuhlassa eilen. John Gallianon mekkoon pukeutunut näyttelijä oli tyrmäävä ilmestys, ja hän pääsi valokuvaajien salamatulitukseen heti tilaisuuteen saavuttuaan.

Lue myös: Jennifer Aniston liittyi Instagramiin – ensimmäinen kuva kaatoi profiilin välittömästi!

Jennifer Aniston

 

Rikkoi Instagramin

Jennifer liittyi Instagramiin hiljattain. Hän rikkoi Guinnessin maailmanennätyksen ohittamalla miljoonan seuraajan rajan nopeammin kuin kukaan muu koskaan. Jennifer sai miljoona seuraajaa vain reilussa viidessä tunnissa. Aikaisemmin ennätystä piti Sussexin herttuapari Harry ja Meghan Markle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good Morning 😘 @goodmorningamerica #teamwork ❤️💫 @themorningshow

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Lue myös: Jennifer Anistonin Instagram-tili ei vain räjäyttänyt somea - teki Guinnessin maailmanennätyksen välittömästi!

Jenniferin Instagram-suosio räjähti käsiin, ja hänen profiilinsa kaatui välittömästi sen auettua. Ihmiset eivät pystyneet seuraamaan häntä, mutta tilanne saatiin korjattua nopeasti. Tällä hetkellä hänellä on lähes 19 miljoonaa seuraajaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »