Katso videot!

Koronan saanut Ellen DeGeneres paljastaa yllättävän sivuoireen: "Kukaan ei kertonut" - katso video

Hllwd | 17.12.2020 19:15

Multimiljonääri ja koomikko Ellen DeGeneresillä, 62, todettiin koronavirustartunta viime perjantaina (10.12.). Tartunnan takia hänen keskusteluohjelmansa Ellen DeGeneres Show on tauolla tammikuuhun asti Variety-julkaisun mukaan. 

Ellen kertoi koronatestinsä tuloksesta Twitterissä

Juontajan vointi on jo paljon parempi, ja hän julkaisi Instagramissa videon, jossa paljasti olevansa täysin kunnossa. 

Videolla Ellen kiitti kaikkia, jotka ovat häntä kannustaneet hengenvaarallisen sairauden aikana. 

Lue myös: Sara Forsberg otti kantaa Ellen DeGeneresin ympärillä kuohuvaan kohuun - avautuu kokemuksestaan ohjelman vieraana: ""Todella epäammattimaista ja kamalaa!"

- Hei kaikki. Haluan kiittää jokaista teistä, jotka ovat toivoneet pikaista paranemistani. Arvostan sitä todella paljon. Tunnen olevani täysin kunnossa, ja oloni on todella hyvä, Ellen kertoo. 

Yksi asia koronavirusoireista oli yllättänyt miljonäärijuontajan toden teolla. 

- Kukaan ei kertonut, että tähän kuuluu sietämätön selkäkipu. En tiennyt, että se on yksi oireista, Ellen ihmettelee.

Hän oli keskustellut aiheesta muiden kanssa, ja hänelle oli vasta sitten selvinnyt selkäkivun kuuluvan koronaviruksen oireisiin. Oireet eivät kuitenkaan enää näyttäneet vaivaavaan juontajaa, koska hän pelasi videon kuvaajan kanssa hilpeänä neljän suoraa. 

Pelituokio ei kestä kovin pitkään, sillä Ellenin pelitaidot ovat vastapuolelle liikaa. 

Kohun keskellä

Miljonäärijuontaja Ellen joutui elokuussa raastavan kohun keskelle, kun hänen keskusteluohjelmansa entiset työntekijät paljastivat karuja tarinoita Ellen DeGeneres Show’n kuvauksista. Entisten työntekijöiden mukaan Ellen oli aivan eri henkilö kuvausten päätyttyä.

Lue lisää: Entisten työntekijöiden karut paljastukset tuhosivat Ellen DeGeneresin uran? Suositun talk show'n lakkauttamista harkitaan! 

Monet heistä kertoivat saaneensa potkut ohjelman tuotannosta mitä erikoisempien syiden takia. 

Yksi Buzzfeedin haastattelemista työntekijöistä kertoi yrittäneensä itsemurhaa ja jääneensä sen jälkeen pois töistä muutamaksi viikoksi lääkärin määräyksestä. Tämän jälkeen työntekijä irtisanottiin. 

Ellen otti itse kantaa kohuun vasta syyskuun loppupuolella, kun ohjelman 18. tuotantokauden avausjakso julkaistiin. Tuolloin hän puhui kohusta avausjakson monologissaan. 

- Kuten ehkä olette kuulleet, talk show'ni ympärillä on pyörinyt syytteitä siitä, että työpaikalla olisi myrkyllinen ilmapiiri. Tämän jälkeen tästä aloitettiin tutkinta, ja minulle selvisi, että täällä on tapahtunut asioita, joiden ei ikinä olisi pitänyt tapahtua. 

Lue myös: Ellen DeGeneres ottaa vihdoin kantaa talk show'nsa ympärillä kuohuvaan kohuun: Täällä on tapahtunut asioita joiden ei ikinä olisi pitänyt tapahtua! - katso video! 

- Otan nämä asiat tosi vakavasti, ja haluan pyytää anteeksi ihmisiltä, joihin tämä on vaikuttanut. Tiedän olevani ihminen, jolla on paljon valtaa. Otan vastuun siitä, mitä tapahtuu minun talk show'ssani. Olemme käyneet keskustelua siitä, miten haluamme toteuttaa talk show'n jatkossa. Olemme tehneet tarvittavat muutokset, ja tänään haluamme aloittaa uuden luvun. 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram, YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!