Hllwd

Entisten työntekijöiden karut paljastukset tuhosivat Ellen DeGeneresin uran? Suositun talk show'n lakkauttamista harkitaan!

04.08.2020 20:01

Multimiljonääri ja koomikko Ellen DeGeneres, 62, on juontanut Ellen DeGeneres Show'ta vuodesta 2003 asti. Viime aikoina Ellenistä ja ohjelmasta on keskusteltu ahkerasti, sillä väitteiden mukaan ohjelman tuotanto ei ole mennyt aivan putkeen viime vuosina.

Kohu sai alkunsa maaliskuussa, kun koomikko Kevin T. Porter pyysi ihmisiä jakamaan ikävimpiä tositarinoita tähtijuontajasta Twitterissä. Kevin sanoi lahjoittavansa jokaisesta tositarinasta kaksi dollaria Los Angelesin ruoka-apuun. Koomikon twiitti sai melkein kolme tuhatta vastausta.

Kohu paisuu - lakkautetaanko talk show?

Eräs Ellenin entinen työntekijä kertoi Buzzfeed -sivustolle Ellenin olevan aivan eri henkilö aina kuvausten päätyttyä. Monet muut entiset työntekijät kertoivat myös saaneensa potkut ohjelman tuotannosta mitä erikoisempien syiden takia.

Yksi Buzzfeedin haastattelemista työntekijöistä kertoi yrittäneensä itsemurhaa ja jääneensä sen jälkeen pois töistä muutamaksi viikoksi lääkärin määräyksestä. Tämän jälkeen työntekijä irtisanottiin. 

Ohjelman tuottajat ovat sanoneet suhtautuvansa työntekijöiden palautteisiin hyvin vakavasti, mutta jatkotoimenpiteisiin ei ole toistaiseksi kuitenkaan ryhdytty.

Toisesta Buzzfeed-sivuston julkaisemasta artikkelista käy ilmi, että monet työntekijät ovat kokeneet työpaikkakiusaamista sekä ahdistelua, rasismia ja jopa pelottelua. Artikkelia varten haastateltiin 36 entistä työntekijää.

Myös Ellenin entinen turvamies antoi vuoden alussa haastattelun, jossa hän kertoi juontajan kohdelleen häntä ikävästi työsuhteensa aikana. 

The Daily Mailin mukaan Ellen harkitsee nyt talk show'nsa lakkauttamista. 

Tuoreet paparazzikuvat Ellenistä

Stressaantuneen näköinen Ellen bongattiin Kalifornian osavaltiosta, Montecitosta heinäkuun viimeisenä päivänä. Suosikkijuontaja on pitänyt matalaa profiilia kohun aikana, ja nyt julkaistut otokset ovat ensimmäiset paparazzikuvat kesän aikana paisuneen kohun alettua. Ellenin puoliso Portia de Rossi, 47, on sanonut antavansa täyden tukensa Ellenille, mutta avioparia ei olla nähty julkisesti yhdessä kohun jälkeen.

Ellen DeGeneres
Ellen puhui puhelimessa kävelyn aikana. 
Ellen DeGeneres
Puhelu vaikutti stressaavan Elleniä.

 

Ellen DeGeneres ja ystävä
Suosikkijuontaja bongattiin lauantaina kävelyllä ystävänsä kanssa.
Ellen DeGeneres
Elleniä ei hymyilyttänyt keskustelun aikana.

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!