Katso videot!

Ellen DeGeneres ottaa vihdoin kantaa talk show'nsa ympärillä kuohuvaan kohuun: Täällä on tapahtunut asioita joiden ei ikinä olisi pitänyt tapahtua! - katso video!

Hllwd | 21.09.2020 18:13

Multimiljonääri ja koomikko Ellen DeGeneres, 62, on juontanut Ellen DeGeneres Show'ta vuodesta 2003 asti. Viime aikoina Ellenistä ja ohjelmasta on keskusteltu ahkerasti, sillä väitteiden mukaan ohjelman tuotanto ei ole mennyt aivan putkeen viime vuosina.

Nyt Ellenin talk show'n kuvaukset jatkuvat, ja juontaja julkaisi pätkän avausjaksosta Instagramissaan. Videolla Ellen toivottaa katsojat tervetulleeksi ohjelman 18. kaudelle, ja hän ottaa vihdoinkin kantaa kohuttuihin syytteisiin. 

- Jos katsot tätä koska rakastat minua, kiitos! Jos katsot ohjelmaa koska vihaat minua, tervetuloa! Ellen vitsailee videon alussa.

Ellen kyselee virtuaaliyleisön kuulumisia. Hän vitsailee myös tuttuun tapaan monologinsa aikana.

- Miten teidän kesä on mennyt? Minun kesäni oli aivan mahtava, Ellen toteaa, ja näyttää peukkuja kameralle. 

- Olen niin kiitollinen siitä että olen takaisin studiossa, ja on paljon asioista josta haluan puhua. Olen odottanut tätä pitkään, että pääsen puhumaan asioista suoraan. Valitettavasti tämä on ollut laitonta nyt jo kuuden kuukauden ajan, Ellen sanoo.

Lue myös: Entisten työntekijöiden karut paljastukset tuhosivat Ellen DeGeneresin uran? Suositun talk show'n lakkauttamista harkitaan! 

Hän toivottaa virtuaaliyleisön tervetulleeksi studioon. 

- Kuten ehkä olette kuulleet, talk show'ni ympärillä on pyörinyt syytteitä siitä, että työpaikalla olisi myrkyllinen ilmapiiri. Tämän jälkeen tästä aloitettiin tutkinta, ja minulle selvisi, että täällä on tapahtunut asioita joiden ei ikinä olisi pitänyt tapahtua. 

- Otan nämä asiat tosi vakavasti ja haluan pyytää anteeksi ihmisiltä johon tämä on vaikuttanut. Tiedän että olen ihminen, jolla on paljon valtaa. Otan vastuun siitä, mitä tapahtuu minun talk show'ssa. Olemme käyneet keskustelua siitä, miten haluamme toteuttaa talk show'n jatkossa. Olemme tehneet tarvittavat muutokset, ja tänään haluamme aloittaa uuden luvun. 

Ellen ottaa myös kantaa syytteisiin joiden mukaan hän olisi ollut vieraille sekä ohjelman työntekijöille töykeä. 

- Olen se ihminen, kenet näet telkkarissa. Olen myös muita asioita. Välillä olen surullinen, välillä vihainen, ja joskus ahdistun tai turhaudun. Työstän itseäni jatkuvasti, ja se on jatkuva prosessi. 

- Olen tehnyt näyttelijän töitä, ja olen näyttelemisessä melko hyvä. En kuitenkaan niin hyvä, että olisin voinut huijata ihmisiä 17 vuoden ajan!

Videolla Ellen pyytää anteeksi ihmisiltä, jota hän on saattanut satuttaa aikoinaan.

- Tarkoitukseni on aina olla se paras versio itsestäni jonka voin olla. Jos olen joskus tuottanut pettymyksen tai satuttanut ihmisten tunteita, haluan pyytää anteeksi siitä.

Hän toteaa myös olevansa 270 ihmisen pomo, ja kiittää nöyrästi kaikkia ohjelman työntekijöitä heidän tekemästään työstään. 

Katso koko video tästä!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ellen DeGeneres (@theellenshow) on

Tästä kohu sai alkunsa

Kohu sai alkunsa maaliskuussa, kun koomikko Kevin T. Porter pyysi ihmisiä jakamaan ikävimpiä tositarinoita tähtijuontajasta Twitterissä. Kevin sanoi lahjoittavansa jokaisesta tositarinasta kaksi dollaria Los Angelesin ruoka-apuun. Koomikon twiitti sai melkein kolme tuhatta vastausta.

Eräs Ellenin entinen työntekijä kertoi Buzzfeed -sivustolle Ellenin olevan aivan eri henkilö aina kuvausten päätyttyä. Monet muut entiset työntekijät kertoivat myös saaneensa potkut ohjelman tuotannosta mitä erikoisempien syiden takia.

Yksi Buzzfeedin haastattelemista työntekijöistä kertoi yrittäneensä itsemurhaa ja jääneensä sen jälkeen pois töistä muutamaksi viikoksi lääkärin määräyksestä. Tämän jälkeen työntekijä irtisanottiin. 

Ohjelman tuottajat ovat sanoneet suhtautuvansa työntekijöiden palautteisiin hyvin vakavasti, mutta jatkotoimenpiteisiin ei ole toistaiseksi kuitenkaan ryhdytty.

Toisesta Buzzfeed-sivuston julkaisemasta artikkelista käy ilmi, että monet työntekijät ovat kokeneet työpaikkakiusaamista sekä ahdistelua, rasismia ja jopa pelottelua. Artikkelia varten haastateltiin 36 entistä työntekijää.

Myös Ellenin entinen turvamies antoi vuoden alussa haastattelun, jossa hän kertoi juontajan kohdelleen häntä ikävästi työsuhteensa aikana. Kolme ohjelman tuottajaa irtisanoutuivat myös kohun seuraamuksena.

Myös suomalainen tubettaja otti kantaa kohuun!

Elokuun lopulla suomalainen sometähti ja laulaja Sara Forsberg, 26, päätti ottaa kantaa asiaan YouTube-kanavallaan. Hän julkaisi videon, jossa hän kertoo omasta kokemuksestaan Ellen DeGeneres Show'ssa. 

Lue myös: Sara Forsberg otti kantaa Ellen DeGeneresin ympärillä kuohuvaan kohuun - avautuu kokemuksestaan ohjelman vieraana: "Todella epäammattimaista ja kamalaa!"

Hänen mukaan meikkaushuoneessa keskusteluohjelman työntekijät juoruilivat suosikkijuontajasta. 

- Kaikki puhuivat hänestä! Ihan kuin jotkut lukion ilkeät tytöt, Sara kertoi järkyttyneenä.

- Meikkihuoneessa oli muitakin vieraita. Se oli todella epäammattimaista ja kamalaa. Ja kuulin tuon juuri ennen kuin olin astumassa kameroiden eteen! Siinä tilanteessa jännittynyt ihminen ei halua kuulla puhetta siitä, miten kamala juontaja voi olla, Sara sanoi. 

Saran mielestä on muistettava, että juontajan työ voi olla haastavaa. Kameran edessä pitää aina olla hyvällä tuulella, vaikka on huonompiakin päiviä. 

- Luonnollisesti en voi tietää muiden ihmisten kokemuksista, mutta omalta osaltani voin vain sanoa, että vierailu oli onnistunut, Sara totesi videolla.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!