Katso kuvat!
Kelly Osbourne ja Adam Lambert

Kelly Osbourne laihtui leikkauksen avulla: tältä hän näyttää nykyään - katso!

Hllwd | 19.01.2021 17:02

Kelly Osbourne, 36, on julkaissut huikeita kokovartalokuvia itsestään Instagramissa pari vuotta sitten tehdyn vatsalaukun hihatypistysleikkauksen jälkeen. Jopa 40 kiloa leikkauksella laihtunut Kelly on muuttunut lähes tunnistamattomaksi aiempaan nähden.

Lue myös: Tunnistaisitko samaksi henkilöksi? Kelly Osbournen mullistava muodonmuutos: laihdutti lähes 40 kiloa - tuoreet kuvat häkellyttävät!

Pääset selaamaan lisää kuvia kuvan päällä oikeassa reunassa olevaa nuolta painamalla.

Muiden mielipiteet toisarvoisia

Viime elokuussa Kelly vieraili Hollywood Raw with Dax Holt and Adam Glyn -podcastissa ja kommentoi leikkausprosessiaan.

- Minua ei kiinnosta p**kaakaan, mitä ihmisillä on siitä sanottavaa. Tein sen, ja olen ylpeä siitä, Ozzy Osbournen tytär totesi tuolloin.

Kelly Osbourne
Kellyn muuttunut ulkomuoto ihastutti kuvauspaikalla myös laulaja Adam Lambertia.


- Siinä leikkauksessa mahalaukun muoto muuttuu. En aio valehdella asiasta koskaan, en koskaan. Se on paras asia, jonka olen koskaan tehnyt, tähti totesi.

Lue myös: Ensimmäiset kuvat Ozzy Osbournesta lähes vuoden tauon jälkeen - Parkinsonin tautia sairastavaa rokkaria ei ole tunnistaa tuoreista otoksista

Vuosi terapiaa ennen leikkausta

Ennen leikkausta Kelly kävi vuoden verran terapiassa puimassa henkisiä ongelmiaan, joita tähdelle oli painon kertymisen myötä syntynyt. Itsekin laulajana toiminut Kelly muistuttaa, että leikkaus ei ole mikään pikakeino onneen, vaan prosessi on pitkä ja työläs.

Kelly kertoi haastattelussa myös, että vaikka vatsalaukkua kuinka leikeltäisiin, voi tulokset pilata joka tapauksessa jos syö väärin eikä liiku.

- Se vain liikauttaa sinua oikeaan suuntaan. Eli jokaisen, joka harkitsee vastaavaa, kannattaa todella miettiä asiaa. 

Kelly Osbourne Adam Lambert

Hoitoruiskeita leukaan ja seitsemät pakit päivässä

Kelly on kertonut avoimesti ottaneensa hoitavia pistoksia leukaansa. Näillä on saatu korjattua laulajatähtösen purentaelimistössä olleita toimintahäiriöitä. Kelly kertoi podcastissa pistosten kaventaneen hänen leukaansa huomattavasti.

The Osbournes -sarjasta 2000-luvun alkupuolella tutuksi kasvoksi singonnut Kelly paljasti podcastissa antaneensa aikoinaan pakit seitsemälle entiselle heilalleen saman päivän aikana. Nämä olivat aiemmin antaneet tähdelle pakit tämän pyöreämmän olemuksen vuoksi.

Lue myös: Takana hurja muodonmuutos - Kelly Osbourne paljastaa: hylkää treffipyyntöjä miehiltä, jotka eivät suostuneet treffeille ennen painonpudotusta!

– Heidän kommenttinsa lähestymisyritykseeni oli: "Hän on mahtava mutta liian lihava." Nyt, kun nämä tyypit pyrkivät elämääni laihtumiseni jälkeen, olen ihan että ei, Kelly näpäytti.

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!