Takana hurja muodonmuutos - Kelly Osbourne paljastaa: hylkää treffipyyntöjä miehiltä, jotka eivät suostuneet treffeille ennen painonpudotusta!

Hllwd | 30.10.2020 19:40

Legendaarisen rokkitähden Ozzy Osbournen, 71,tytär Kelly, 36, paljastaa pieniä faktoja rakkauselämästään hurjan muodonmuutoksen jälkeen. Paljastukset laulajakaunotar kertoi äitinsä Sharonin, 68, keskusteluohjelmassa the Talk. Kelly kertoo, kuinka on kieltäytynyt seitsemän eri henkilön treffipyynnöistä saman päivän aikana. 

- Sanotaan näin, että pidän nyt hauskaa, Kelly kiusoittelee.

The Osbournes -tosi-tv-ohjelmasta tunnettu Kelly tarkentaa, että on saanut treffipyyntöjä paljon painonpudotuksensa jälkeen. Kaunotar on tehnyt radikaalin elämänmuutoksen, minkä seurauksena hän pudotti lähes 40 kiloa. 

Lue lisää: Tunnistaisitko samaksi henkilöksi? Kelly Osbournen mullistava muodonmuutos: laihdutti lähes 40 kiloa - tuoreet kuvat häkellyttävät! 

- Kaikki ne tyypit keistä olen ollut aiemmin kiinnostunut mutta olen ollut heille liian lihava. He ovat nyt yrittäneet pyytää minua ulos. Olen vastannut heille vain, että en lähde, Kelly kertoo. 

kelly osbourne
Laulajakaunotar kantoi koiraansa shoppailusession jälkeen Los Angelesissa lokakuussa 2020.

Terveellinen elämä

Kelly karsinut elämästään monet epäterveelliset elintapansa, kuten päihteet ja ylensyönnin. Hän jatkaa elämäänsä raittiina ja noudattaa vegaanista ruokavaliota. Mikään eläinperäinen ravinto ei siis päädy Kellyn elimistöön, edes maitotuotteet. 

Lue myös: Romanssi? Kelly Osbourne ja komea rokkikolli bongattu West Hollywoodissa - mysteerimies on kaulaan asti tatuoitu! 

Laulaja on myös alkanut urheilla päivittäin. Kellyn säännölliseen sporttaukseen kuuluvat kuntoa kohottavat pitkäkestoiset lenkit ja jooga.  

Ozzy Osbourne (L) and Kelly Osbourne arrive for the 62nd annual Grammy Awards ceremony at the Staples Center in Los Angeles, California, USA, 26 January 2020. 
Ozzy ja Kelly Osbourne Grammy-gaalan punaisella matolla tammikuussa 2020.

Lähde: ET Online
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!