Katso kuvat!

Katy Perry myy "varakotiaan": hintapyyntö 6.7 miljoonaa - katso kuvat Beverly Hills lukaalista

Hllwd | 06.10.2020 21:23

Poptähti Katy Perry, 35, laittoi ylimääräiseksi jääneen kotinsa Beverly Hillsissä myyntiin. Laulaja pyytää asunnostaan 7,95 miljoonaa dollaria eli 6,74 miljoonaa euroa. Tuoreella äidillä ei ole nähtävästi tarvetta toiselle kodille Los Angelesissa, sillä hän asuu perheensä kanssa samassa naapurustossa hulppeassa lukaalissa. 

Taloa hän on pitänyt eräänlaisena vierashuoneena, vaikka se on itsessään hyvin tilava rakennus. Aidatussa "vierastalossa" on yli 400 neliötä ja Katy osti sen muutama vuosi sitten 7,5 miljoonalla dollarilla. Taloon ei ole juurikaan tehty muutoksia sen jälkeen, kun poptähti asunnon osti. 

Lue myös: Katy Perryn ja Orlando Bloomin lapsi on syntynyt - kuva Daisy-tytöstä julki! 

1
2
3

Lue myös: Orlando Bloom kulkee pippurisumute mukanaan – Katy Perryä jahtaava mies uhkaa tappaa ex-vaimon ja lapset 

4
5
6


Paljon tilaa

Laulajan vierailla on ollut runsaasti omaa tilaa ja rauhaa, sillä rakennuksessa on kolme makuuhuonetta ja neljä kylpyhuonetta. Epätavallisen kapeamuotoinen asunto on rakennettu 1960 luvulla. Talossa on silti hyvin modernin ja vaatimattoman maatilan tunnelma, vaikka pihalta löytyykin ovaalimainen uima-allas. Pihaa reunustavat iäkkäät ja kookkaat puut, jotka ovat korkean muurin sekä jykevän aidan suojissa. 

Lue myös: Orlando Bloom muisteli ensikohtaamistaan Katy Perryn kanssa – pieni flirttaileva ele riitti! "Se oli siinä"

Talon etuovien takaa aukeaa avoin tila, jota koristaa messinkinen kattokruunu. Sisätiloissa on kaksi makuuhuonetta ensimmäisessä kerroksessa, joiden kupeessa ovat omat kylpyhuoneet. Ensimmäisen kerroksen tilavissa olo- ja ruokailuhuoneissa on molemmissa tunnelmalliset takat. 

Ruokahuone ja keittiö ovat puolestaan hieman epätavallisesti eri puolilla taloa. Tavallisesti kyökki on rakennettu huoneistoissa avoimeksi tilaksi ruokahuoneen vierelle. 

Talon toisessa kerroksessa on massiivinen makuuhuone, josta pääsee asunnon aurinkoiselle parvekkeelle. Suurehko kylpyhuone on kalustettu kylpyammeella ja höyrysuihkulla. 

7
8

Lue myös: Näyttelijä Pierce Brosnan myy yli 85 miljoonan euron unelmakotia: haluaa eroon rantalukaalistaan - katso kuvat! 


09
10

Musiikkistudio

Asunnon autotallin päälle on rakennettu erillinen huone, joka toimii tällä hetkellä musiikkistudiona. Huoneesta on ihanat luonnonnäkymät, joista artisti voi löytää inspiraatiota kappaleisiinsa. 

Lue myös: Näyttelijäkomistus Chris Hemsworth myy taloaan viidellä miljoonalla: luksuslukaalista aukeavat hengästyttävät maisemat - katso kuvat! 

11
12
13
 
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!