fbqNäyttelijäkomistus Chris Hemsworth myy taloaan viidellä miljoonalla: luksuslukaalista aukeavat hengästyttävät maisemat - katso kuvat! | Seiska
Katso kuvat!
chris ja elsa kämppä

Näyttelijäkomistus Chris Hemsworth myy taloaan viidellä miljoonalla: luksuslukaalista aukeavat hengästyttävät maisemat - katso kuvat!

Hllwd | 21.09.2020 21:11

Näyttelijäkomistus Chris Hemsworth, 37, ja mallivaimo Elsa Pataky, 44, myyvät upeaa kotiaan Malibussa Kalifornian osavaltiossa Yhdysvalloissa. Hintaa pariskunta on laittanut talolleen lähes viisi miljoonaa dollaria.

Australialainen Chris ja Elsa muuttivat Yhdysvalloista miehen kotimaahan Byron Bayhin vuoden 2016 alkupuolella. Syyksi komistus oli sanonut sen, että hän on tuntenut olonsa tukalaksi Yhdysvalloissa sen jälkeen, kun Hollywood-ura lähti kunnolla nousuun. 

Nyt he myyvät Malibun-luksuslukaaliaan 4,9 miljoonalla dollarilla, eli noin 4,1 miljoonalla eurolla. 

1
2
3

Lue myös:  Tiger Woodsin ex-vaimo Elin Nordegren myy massiivista kartanoaan: luksuslukaalilla hintaa yli 23 miljoonaa - katso hulppeat kuvat! 

4
5
6

Lue myös: Rokkarin ökykoti myynnissä: Bret Michaels kauppaa kartanoaan lähes neljällä miljoonalla eurolla - lukaalin arvo noussut viidessä vuodessa miljoonalla eurolla! 

7
8
9

Länsirannikon lukaali

Yhdysvaltojen länsirannikolla sijaitsevan talon tontilla on tilaa puoli hehtaaria. Koko komeus on rakennettu rinteen reunalle, ja sieltä voi ihailla kauniita luonnonmaisemia melkein Tyynellemerelle asti. Pihalle on myös luotu ihana puutarha, jossa on voinut rentoutua omien muurien suojissa. 

Lue myös: Megatähti osti superkartanon! Justin Bieber maksoi hervottomasta lukaalistaan yli 21 miljoonaa euroa – katso kuvat! 

427-neliöisen lukaalin sisällä on neljä makuuhuonetta ja neljä kylpyhuonetta. Ilmava talo kylpee luonnonvalossa, sillä kauniin valkoiset seinät heijastavat kookkaista ikkunoista tulevan loiston kaikkialle.

Erikoisuutena talossa on ikioma kirjasto ja minimalistinen takkahuone, jossa on lähes seinän mittainen taulutelevisio.

10
11
12

Lue myös: Superjulkkispariskunta Chrissy Teigen ja John Legend myyvät ökykartanoaan – modernin Beverly Hills lukaalin saa hieman yli 20 miljoonalla! 

13
14
15
16

Lue myös: Laulaja Kelly Clarkson erosi ja myy perheensä miljoonakotia - viihtyisitkö sinä tässä 930 neliön supertähtilukaalissa? Kuvat!17

18
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!