Katso kuvat!
katy ja orlando kämppä

Katy Perry ja Orlando Bloom ostivat kodin miljonäärien paratiisista: 12 miljoonan euron luksuslukaali - katso kuvat!

Hllwd | 21.10.2020 18:43

Laulajakaunotar Katy Perry, 35, ja näyttelijäkomistus Orlando Bloom, 43, ovat ostaneet itselleen hulppean kartanon Kaliforniasta. Pariskunta maksoi upeasta luksuslukaalista peräti 14,2 miljoonaa dollaria eli lähes 12 miljoonaa euroa. 

Yhteisen kodin hankinta oli pariskunnalle paikallaan, koska heidän lapsensa syntyi elokuun lopussa. Nyt Katyllä ja Orlandolla on rauhallinen paikka kasvattaa pienokaistaan. 

Naapurusto

Pariskunnan uusi koti sijaitsee maineikkaalla Monteciton asuinalueella. Miljonäärien asuttama naapurusto on Santa Barbaran kaupungissa Kalifornian osavaltiossa Yhdysvalloissa. 

Lue myös: Katy Perryn ja Orlando Bloomin lapsi on syntynyt - kuva Daisy-tytöstä julki! 

Katyn ja Orlandon naapureihin kuuluu paljon kansainvälisesti tunnettuja julkisuuden henkilöitä. Samalla alueella asuntoja omistavat Meghan Markle ja prinssi Harry, Ellen DeGeneres, Ariana Grande ja Drew Barrymore

1
2
3

Lue myös: Katy Perry myy "varakotiaan": hintapyyntö 6.7 miljoonaa - katso kuvat Beverly Hills lukaalista 

4
5
6

Lue myös: Orlando Bloom kulkee pippurisumute mukanaan – Katy Perryä jahtaava mies uhkaa tappaa ex-vaimon ja lapset 

7
8
9

Lue myös: Orlando Bloom muisteli ensikohtaamistaan Katy Perryn kanssa – pieni flirttaileva ele riitti! "Se oli siinä"

10
11
12

Tilukset

Katyn ja Orlandon talossa on tilaa temmeltää tuoreen taaperon kanssa. Heidän lukaalissaan on kuusi makuuhuonetta, joten sinne mahtuisi asustamaan lastenhoitajakin. 

Lue myös: Calvin Harris myi Hollywood-lukaalinsa laulajakaunottarelle: dj-tähti tienasi kämpästä peräti 4,3 miljoonaa euroa - katso kuvat hulppeasta talosta!

Pesutiloja rakennuksessa on runsaasti, koska kylpyhuoneita on seitsemän ja muita saniteettitiloja viisi. 

Tontti kattaa yli 3,6 hehtaaria kaunista luonnonmaisemaa, mikä on täynnä ihanan vehreitä puita. Tietysi tähtipariskunnan pihalla on myös mahtipontinen uima-allas.

13
14
15

Lue myös: Kasperi Kapasella on kauniiden naisten lisäksi silmää upeille taloille – tällainen on kohukiekkoilijan luksuslukaali – kuvat sisältä! 

16
17
18

Lue myös: Näyttelijä Pierce Brosnan myy yli 85 miljoonan euron unelmakotia: haluaa eroon rantalukaalistaan - katso kuvat! 

19
20
21

Lue myös: Tiger Woodsin ex-vaimo Elin Nordegren myy massiivista kartanoaan: luksuslukaalilla hintaa yli 23 miljoonaa - katso hulppeat kuvat!

22
23
24
25
 
Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!