fbq
Hllwd
12.09.2020 20:02
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press ja Getty Images
Jared Leto
Jared Leto sai irtonaisen korvan, Ed Sheeran löysi kakusta ällöttävän yllätyksen – fanit antavat supertähdille mitä oudoimpia lahjoja!
Hllwd
12.09.2020 20:02
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press ja Getty Images

Näyttelijä Jared Leto, 48, kertoi fanin lähettäneen hänelle irtonaisen korvan. Jaredin mukaan kirje sisälsi viestin, jossa luki: ”Oletko kuulolla?”. Hän kertoi myös, että pisti korvaan rei’än ja puki sen kaulaansa.

Tapauksen kyseenalaistaneet ovat tehneet sittemmin tutkintaa ja arvuutelleet, oliko outo fanilahja sittenkin vain naamiaiskaupasta saatava aidonnäköinen tekokorva. Rekvisiittaa tai ei, lahja on hurja sellaisenaankin!

Lue myös: Paparazzi iski! Oscar-palkittu Jared Leto illallisti yömyöhään helsinkiläisessä ravintolassa - kuvat!

Puraisi palan karvakakusta!

Ed Sheeran

Supersuosittu laulaja Ed Sheeran, 29, piti fanin antamaa kakkua huomaa-vaisena lahjana. Ensin hän ajatteli epäröimättä, että maistaisi mieluisaa lahjakakkua. Hän tuli haukkaamisen jälkeen toisiin aatoksiin, koska huomasi, että leivonnaiseen oli livautettu iso tukko hiuksia.

Lue myös: Oho! Kymmeniä miljoonia tienannut maailmantähti Ed Sheeran tallusteli taviksena Helsingissä – kuvat!

Löysi vauvan portiltaan

Dolly Parton

Laulajalegenda Dolly Parton, 74, sanoi kerran kokeneensa järkyttävän hetken palatessaan kotipihaansa. Portille oli jätetty laatikko, jonka sisällä oli vauva ja lappunen. Lapsen nimeksi oli kirjoitettu ”Jolene” laulajan hittikappaleen mukaisesti. Huolestuneen Dollyn kerrottiin soittaneen tapauksesta poliisille, jotta pienokainen saatiin turvaan.

Sai kasan raamattuja!

Emma Watson

Näyttelijä Emma Watson, 30, vastaanotti useita Raamattuja näytellessään suosituissa Harry Potter -elokuvissa. Emma päätteli, että joku fani ajatteli selvästi, että näyttelijä tarvitsisi hengellistä opastusta. Hänelle on lähetetty Raamattuja ainakin parikymmentä kappaletta, Emma kertoi.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Emma Watson rantalomalla – bikinit eivät olleet pysyä paikallaan!

Teki kruunun fanihampaista!

Kesha

Huippulaulaja Ke$ha, 33, on kerännyt taide-teoksiinsa ihailijoiden hampaita. Hänelle lähetetyistä hampaista laulaja on tehnyt muun muassa kruunumaisen päähineen. Nämä kummastuttavat fanilahjat eivät tulleet kuitenkaan yllätyksenä, koska laulaja nimittäin itse pyysi, että fanit laittaisivat purukalustoaan tulemaan postitse.

Tikkuapua vieroitusopireisiin

Robert Pattinson

Tähtinäyttelijä Robert Pattinson, 34, päätti päästä eroon tupakasta. Hän alkoikin röökinpolton sijaan pureksia hammastikkuja helpottaakseen oloaan. Tästä ihailijat saivat omalaatuisen idean antaa Robertille apua vieroitusoireisiin. Yhtäkkiä hän sai ihmisiltä tuhansittain hammastikkuja.

Lue myös: Batman-elokuvan kuvaukset seisahtuivat jälleen - Lepakkomiestä näyttelevällä Robert Pattinsonilla koronavirus!

Kutsukirje kulttiin!

Pink

Laulaja Pink, 40, sai postissa eriskummallisen selviytymispakkauksen. Paketin kylkeen oli liitetty monisivuinen saatekirje. Hänet kutsuttiin lähettäjän kotiin, kehotettiin ottamaan pakkaus mukaan ja liittymään lahkoon. Laulaja pitää tätä yhtenä oudoimmista lahjoista, joita hän on koskaan saanut.

Lue myös: Laulaja Pinkin mies hermostui paparazzeihin – näytti kansainvälistä käsimerkkiä!

Kilpikonna omalla kasvokuvalla!

Taylor Swift

Country- ja poplaulaja Taylor Swift, 30, vastaanotti kerran kilpikonnan. Eläimen kuoreen oli maalattu potretti Taylorista, joten lahjan eteen oli nähty enemmänkin vaivaa. Ihmeellinen fanilahja oli ainoa laatuaan, vaikka Taylor kertookin saaneensa mitä poikkeuksellisempia huomionosoituksia vuosien varrella.

Lue myös: Taylor Swift-maskiin pukeutunut murhaa Kardashianeja oudossa kirjassa!

Selkäpiitä karmiva arkkuyllätys!

Alice Cooper

Rokkari Alice Cooper, 72, kertoi taannoin eräälle viihdemedialle hyytävän paljastuksen. Hänen mukaansa posti toi rokkarille pikkuruisen ruumisarkun, jonka sisällä oli kissan sydän. Iljettävä ihailijalahja kuulostaa yhtä räväkältä, kuin laulajan lavapersoonakin. Tekovereen tottunut tähti saattoi silti kavahtaa tätä yllätystä!