Uutiset
Katso kuvat!

Oho! Kymmeniä miljoonia tienannut maailmantähti Ed Sheeran tallusteli taviksena Helsingissä – kuvat!

03.08.2019 12:19

Ed Sheeran, 28, pysäytti megakonserteillaan Helsingin viime viikon tiistaina ja keskiviikkona. Esimerkiksi joukkoliikenteen lippujärjestelmät jumiutuivat, kun Sheeran-fanit lähtivät liikkeelle.

Tähden jumiuttavaa vaikutusta ei kuitenkaan nähty Helsingin Katajanokalla, jonne punapäinen brittihurmuri oli päättänyt lähteä keskiviikkona lounastamaan.

Ed saapui heti kello 13:n jälkeen mustalla tila-autolla muutaman sadan metrin päähän ravintola Nokasta.

Edin seurana oli isokokoinen henkivartija ja levy-yhtiön edustaja. Kolmikko talsi muina miehinä sankan turistimassan seassa, eivätkä paikalla olleet tavikset reagoineet heihin minkäänlaisella hysterialla tai edes huomiolla.

Autonkuljettaja jäi päivystämään kadulle tupakkaa tuprutellen.

173-senttinen Ed esiintyy lavalla vain kitaran ja mikkitelineen kanssa. Bändi on mukana, mutta soittajat pysyvät piilossa.
173-senttinen Ed esiintyy lavalla vain kitaran ja mikkitelineen kanssa.

 

Auto lähes oveen kiinni

Edin lounas venyi lähelle puolta kolmea iltapäivällä.

Ravintolasta poistuminen ei kuitenkaan sujunut yhtä tyylikkään rauhallisesti kuin sinne meneminen.

Operaatio alkoi autonkuljettajan puhelinkeskustelulla Edin taustaväen kanssa. Kuski hyppäsi Mersunsa rattiin ja peruutti turistivirran seassa parisataa metriä Kanavarantaa pitkin ravintola Nokan kohdalle ja pysäytti autonsa vain reilun metrin päähän ravintolan ovista.

Ed Sheeran tienasi viime vuonna jopa 45 miljoonaa euroa.
Ed Sheeran tienasi viime vuonna jopa 45 miljoonaa euroa.

 

Ed vei 173-senttisen vartensa kahdella loikalla auton uumeniin, ja perässä seurasivat henkivartija ja levy-yhtiön henkilö.

Muutaman tunnin kuluttua hyvin ravittu supertähti veti toisen Helsingin-keikkansa.

Ed on naimisissa englantilaisen Cherry Seabornin, 27, kanssa. He ovat lapsuuden- ystäviä ja seurustelleet vuodesta 2015.
Ed on naimisissa englantilaisen Cherry Seabornin, 27, kanssa. He ovat lapsuuden- ystäviä ja seurustelleet vuodesta 2015.

 

Huikeat tienestit

Ed taustajoukkoineen on tienannut keikkakiertueilla hurjimman lehtiväitteen mukaan 647 miljoonaa euroa. Viimevuotisella 53 konsertin kiertueellaan Ed myi lähes 4,9 miljoonaa pääsylippua. Hänen väitetään tienanneen henkilökohtaisia tuloja vuonna 2018 lähes 100 miljoonaa euroa.

Teksti:Mikko Niimes
Kuvat:Pasi Murto ja All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!