fbq
Oho
27.04.2017 18:05
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Kardashien perhe joutuu murhaajan kohteeksi uudessa kirjassa.
Taylor Swift-maskiin pukeutunut murhaa Kardashianeja oudossa kirjassa!
Oho
27.04.2017 18:05
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Koko Kardashianin perhettä kidutetaan julmasti ja heidät murhataan uudessa, sokeeraavassa romaanissa.

Killing Kardashian -teoksen murhaaja on pukeutunut Taylor Swift -naamariin. Tappaja antaa itselleen halloweenina 24 tuntia aikaa tappaa koko Kardashianien perhe. Raakoja kohtauksia sisältävän teoksen avaa kuvaus Kim Kardashianista ja Kanye Westistä vangittuna bunkkeriin. Kirja kuvailee yksityiskohtaisesti, miten jokainen tosi-tv-perheen jäsen kuolee yksi kerrallaan, toinen toistaan raaemmilla tavoilla. 

Kirjan kirjoittanut John Jetsyn Tache kuvaa kirjaansa satiiriksi. 56-vuotias kynäsankari sanoo kirjoittaneensa teoksen kostoksi Kardashianeille, jotka ovat "pilanneet television".

– Kardashianit ovat tappavat draamasarjat, joten heidän on tapettava, Tache perustelee.

Muistuttaa ikävästi Kimin ryöstöstä

Väkivaltainen kirja on saanut osakseen paljon kritiikkiä. Kirjaa on syytetty tahdittomaksi, sillä Kim Kardashian joutui myös oikeassa elämässä kokemaan kauhun hetkiä, kun hänet ryöstettiin Pariisiissa viime vuonna. Kahden lapsen äiti avautui kokemuksistaan Kardashianit-sarjassa, jossa hän sanoi pelänneensä, että ryöstäjät tappaisivat hänet.

Erikoinen yksityiskohta Kim Kardashianin ryöstössä: epäillyt 50-72-vuotiaita!

Tache kuitenkin vakuuttaa kirjoittaneensa kirjan jo ennen Pariisin tapahtumia. Häneltä ei tosin heru juurikaan sympatiaa tositelevisiotähden kokemuksille.

– Tuntuuko minusta nyt pahalta, että hän joutuu kirjassa elämään uudelleen panttivankitilanteensa? Ei tietenkään, hän toteaa.

Kirjan osakseen saamasta kritiikistä huolimatta useat elokuvastudiot kilpailevat jo kirjan elokuvaversion oikeuksista. Kardashianit eivät ole kommentoineet kirjaa julkisesti.

Lähde: Mirror

Tilaa Seiskan uutiskirje! »