Uutiset
Katso kuva!

Paparazzi iski! Oscar-palkittu Jared Leto illallisti yömyöhään helsinkiläisessä ravintolassa - kuvat!

25.04.2018 10:09

Oscar-palkittu näyttelijä ja muusikko Jared Leto nähdään tänään keskiviikkona (25.4.) Helsingin Jäähallissa keikalla 30 Seconds to Mars -bändinsä kanssa. Näyttelijäkomistus on bändin keulahahmo ja laulaja. 

Tarkkasilmäinen Seiskan lukija bongasi Oscar-näyttelijän tiistai-iltana helsinkiläisestä ravintola Juuresta. Kolme vuotta sitten Jared paljasti Ilta-Sanomille, että kyseinen ravintola on hänen lempiravintolansa Helsingissä. 

Siellä käytetään paljon juureksia, Yhdysvalloissa ei ole mitään vastaavaa, eikä kukaan juuri käytä juureksia, Jared kommentoi IS:lle. 

Komistus illallisti ravintolassa miespuolisen ystävänsä kanssa. Parivaljakko viihtyi ravintolassa pari tuntia, ja sen aikana heidän seuraansa liittyi kaksi daamia. Jared poistui ravintolasta noin puolenyön aikaan sinisen lippiksen alle piiloutuneena.

Jared

Ravintola Juuren yrittäjä Jarkko Myllymäki kommentoi Ilta-Sanomien artikkelissa, että Oscar-näyttelijältä puuttuu maailmantähden elkeet. Jared on käynyt kyseisessä ravintolassa joka kerta vieraillessaan Helsingissä. 

LUE MYÖS:

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Rexfeatures, Seiskan lukija
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!