fbq
Hllwd
07.11.2019 20:38
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Elle Fanning
Hollywood-kaunotar työskenteli Angelina Jolien ensin teininä, nyt aikuisena – hämmästyi supertähden leikkisyydestä: "Kävimme keilaamassa ja pelaamassa värikuulasotaa"
Hllwd
07.11.2019 20:38
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Näyttelijä Elle Fanning näyttelee Maleficent 2: Pahan valitatar -elokuvassa yhdessä Angelina Jolien ja Michelle Pfeifferin kanssa. Elle näytteli ensimmäisessä Maleficent-elokuvassa, mutta uutuuselokuvan tekeminen oli huomattavan erilainen kokemus viiden vuoden takaiseen ensimmäiseen osaan verrattuna. Elle suorastaan hämmästyi saamastaan vastaanotosta.

– Minun ja Angelinan välinen suhde on muuttunut hyvin paljon sitten edellisten kuvausten. Olin silloin 14-vuotias, mutta nyt loimme syvällisemmän siteen. Olen nyt 21-vuotias, ja enää en ollut kuvauspaikan lapsi vaan yksi aikuisista. Nyt voimme keskustella Angelinan kanssa asioista, joista emme voineet aikaisemmin, Elle kertoi Seiskalle Lontoossa.

Lue myös: Hollywood-kaunotar Elle Fanning Seiskalle: Haluan nähdä Lapin lumen!

Näyttelijän mukaan Angelina on hyvin aktiivinen kuvaustauoilla ja vapaapäivinä.

– Hän on todella leikkisä. Vietimme aikaa yhdessä viikonloppuisin, kävimme keilaamassa ja pelaamassa värikuulasotaa hänen lastensa kanssa. Tuntuu uskomattomalta, että olen tehnyt töitä Angelinan kanssa, ja tunnen hänet. Angelina on aivan uskomaton ihminen.

Lue myös: Seiska Lontoossa: Angelina Jolie haluaa opettaa nuoria tyttöjä uudella elokuvallaan – painotti yhtä asiaa median edustajille!

 

Ensimmäinen jatko-osa

Elle on näytellyt suurissa Hollywood-tuotannoissa ennen Maleficent-elokuvia, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun hän palaa vanhaan rooliinsa.

– Maleficent 2 on siinäkin mielessä erityinen elokuva itselleni, että en ole tehnyt jatko-osaa aikaisemmin tai palannut vanhoihin rooleihini. Minusta tuntuu kuin olisin kasvanut roolihahmoni kanssa. Tuntuu hienolta, kun voimme kertoa uudenlaisen tarinan.

Lue myös: Angelina Jolie aikoo hidastaa työtahtiaan: Haluan keskittyä kasvattamaan lapseni hyvin!

Elokuvassa nähdään upeita pukuja ja lavasteita. Elle harmitteli, ettei hän ole saanut pitää yhtään pukua itsellään.

– Disneyllä on todella tiukat säännöt sen suhteen. Olisinpa saanut pitää jonkun puvuistani, koska ne olivat niin upeat. Jos olisin saanut pitää jonkin asian kuvauksista, olisin ottanut värttinän. Se on tosin aika suuri.

Lue myös: Brittitähti työskenteli Angelina Jolien kanssa – hämmästyi yhdestä asiasta!

Maleficent 2: Pahan valtiatar nyt elokuvateattereissa!