Hllwd

Seiska Lontoossa: Angelina Jolie haluaa opettaa nuoria tyttöjä uudella elokuvallaan – painotti yhtä asiaa median edustajille!

16.10.2019 21:31

Hollywood-tähti Angelina Jolie nähdään jälleen Disneyn ikonisen Pahattaren roolissa uudessa Maleficent 2: Pahan valtiatar -elokuvassa. Ensimmäisessä elokuvassa katsojat tutustuivat hahmon historiaan ja synkkyyden syihin. 

– Uskon, ettei kukaan synny aggressiivisena, vaan käytökselle on syvempi syy. Ihmiselle on saattanut tapahtua jotain, mikä on tuhonnut häneltä luottamuksen muihin ja vienyt turvallisuuden tunteen. Sen jälkeen tulee tarve taistella asioita vastaan, ja ihminen suojelee itseään erinäisin keinoin, näyttelijä pohti Lontoossa järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

Maleficent 2 -elokuvassa Pahatar nähdään aikaisempaa haavoittuvaisempana.

– Pahatar on pehmentynyt ja peittänyt sarvensa, mutta samalla hän on taistelija. Tässä elokuvassa pohditaan, pystyykö hän löytämään tasapainon näiden kaikkien asioiden kanssa, vai pyyteleekö hän vain anteeksi olemassaoloaan ja piiloutuu omaan sisimpäänsä. Elokuvassa on kaunis sanoma oman itsensä löytämisestä ja muiden arvostamisesta. Yksi henkilökohtaisista suosikkisanomistani on se, että perhe ei tarkoita aina verisukulaisuutta.

 

Vahvoja naisia ja miehiä

Viime vuosina vahvat naisroolit ovat nousseet esille uudella tavalla. Angelina ei halua katsojien kokevan uutta Maleficent-elokuvaa ainoastaan vahvojen naisten tarinana.

– Tässä elokuvassa ei ole ainoastaan vahvoja naisia, on myös aivan uskomattomia miehiä. Haluan painottaa sitä, koska usein tarinoita kuvaillaan vahvan naisen tarinaksi, kuinka hänen on päihitettävä mies tai oltava kuin mies tai jollain tavalla olla miehestä riippumaton. Elokuvassa Pahatar ja prinsessa Aurora oppivat paljon miehiltä. Se on mielestäni tärkeä sanoma nuorille tytöille, kuinka löytää oma voimansa ja samalla oppia ympärillä olevilta miehiltä.

Maleficent 2: Pahan valtiatar nyt elokuvateattereissa!

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!