Katso videot!

Brittitähti työskenteli Angelina Jolien kanssa – hämmästyi yhdestä asiasta!

06.11.2019 20:40

Brittiläinen Harris Dickinson, 23, nappasi Maleficent 2: Pahan valtiatar -elokuvan prinssi Philipin roolin hyvin nopeasti. Harris ei näytellyt ensimmäisessä Maleficent-elokuvassa vaan korvasi siinä näytelleen Brenton Thwaitesin

– Muistan, että koekuvaukseni järjestettiin keskiviikkona, ja sain roolin saman viikon perjantaina. Se oli todella nopea prosessi. Roolitukseni jälkeen aloimme keskustella hahmostani ja miten se istuu tarinaan. Oli mahtavaa päästä työskentelemään muun muassa Angelina Jolien kanssa, koska olen seurannut hänen uraansa niin kauan.

Lue myös: Hollywood-kaunotar Elle Fanning Seiskalle: Haluan nähdä Lapin lumen!

Maleficent 2 on brittinäyttelijän uran suurin Hollywood-tuotanto. Disneyn maailmaan hyppääminen tuntui Harrisista hyvin erikoiselta.

– Minulla kesti muutama päivä tottua koko asiaan. Maleficent 2 ei ollut pelkästään järkyttävän suuria lavasteita, vaan tekijätiimiin kuului aivan älytön määrä ihmisiä. Minun oli suljettava heidät kaikki mielestäni, koska muuten olisin esiintynyt sadoille ihmisille joka päivä. Yritin suhtautua projektiin kuin mihin tahansa tekemääni elokuvaan.

Lue myös: Seiska Lontoossa: Angelina Jolie haluaa opettaa nuoria tyttöjä uudella elokuvallaan – painotti yhtä asiaa median edustajille!

Etenkin yksi kohtaus jäi Harrisin mieleen.

– Elokuvassa nähdään illalliskohtaus, jossa Angelinalla ja Michelle Pfeifferilla oli älytön määrä vuorosanoja. He pysyivät rooleissaan koko ajan, vaikka kuvauspaikalla ravasi työryhmän jäseniä.

Lue myös: Angelina Jolie aikoo hidastaa työtahtiaan: Haluan keskittyä kasvattamaan lapseni hyvin!

Maleficent 2: Pahan valtiatar nyt elokuvateattereissa!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!