fbq
Hllwd
29.10.2019 20:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Angelina Jolie
Angelina Jolie aikoo hidastaa työtahtiaan: Haluan keskittyä kasvattamaan lapseni hyvin!
Hllwd
29.10.2019 20:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Hollywood-tähti Angelina Jolie, 44, on pitänyt itsensä kiireisenä, ja viime viikot hän on markkinoinut ahkerasti uutta Maleficent 2: Pahan valtiatar -elokuvaansa ympäri maailmaa.

Uutuuselokuvan jälkeen hän kuvaa jo seuraavaa projektiaan, joka näkee päivänvalon ensi vuonna. Näyttelemisen lisäksi hän on luonut uraa myös tuottajana ja ohjaajana.

Angelinalla ja hänen ex-aviomiehellään Brad Pittillä on kuusi lasta, kolme biologista ja kolme adoptoitua. Vanhin lapsi Maddox Chivan Jolie-Pitt, 18, aloitti yliopisto-opintonsa elokuussa.

– Haluan keskittyä kasvattamaan lapseni hyvin. He ovat kaikki erityisessä iässä, enkä halua menettää hetkeäkään heidän kanssaan. Haluan tehdä parhaani lasteni suhteen, ennen kuin he lähtevät omilleen ja kohtaavat asiat ja tilanteet itsenäisesti. Haluan heidän oppivan hyvät ja tärkeät asiat ennen sitä. Se on tärkein asiani tulevina vuosina, Angelina kertoi Lontoossa hiljattain.

Lue myös: Seiska Lontoossa: Angelina Jolie haluaa opettaa nuoria tyttöjä uudella elokuvallaan – painotti yhtä asiaa median edustajille!

 

Pahatarkin haavoittuu

Uudessa Maleficent-elokuvassa Angelina palaa Disneyn klassisen Pahattaren rooliin. Ensimmäisessä elokuvassa katsojat tutustuivat hahmon historiaan ja synkkyyden syihin.

– Uskon, että kukaan ei synny aggressiivisena, vaan käytökselle on syvempi syy. Ihmiselle on saattanut tapahtua jotain, mikä on tuhonnut häneltä luottamuksen muihin ja vienyt turvallisuuden tunteen. Sen jälkeen tulee tarve taistella asioita vastaan, ja ihminen suojelee itseään erinäisin keinoin, näyttelijä pohti.

Maleficent 2 -elokuvassa Pahatar nähdään aikaisempaa haavoittuvaisempana.

– Pahatar on pehmentynyt ja peittänyt sarvensa, mutta samalla hän on taistelija. Tässä elokuvassa pohditaan, pystyykö hän löytämään tasapainon näiden kaikkien asioiden kanssa, vai pyyteleekö hän vain anteeksi olemassaoloaan ja piiloutuu omaan sisimpäänsä. Elokuvassa on kaunis sanoma oman itsensä löytämisestä ja muiden arvostamisesta. Yksi henkilökohtaisista suosikkisanomistani on se, että perhe ei tarkoita aina verisukulaisuutta.

 

Tärkeitä oppeja lapsille

Maleficent 2 -elokuva on täynnä toimintaa sekä hyvän ja pahan vastakkainasettelua. Etenkin Michelle Pfeifferin hahmon, kuningatar Ingrithin, vihamielisyys on merkittävässä roolissa.

– Hänen kaltaisensa johtaja on vihamielinen, heikko, peloissaan ja välinpitämätön, ja sellaiselle johtajalle muiden tuhoaminen on ainoa tapa selviytyä. Elokuva ei ole poliittinen eikä edes yritä olla sitä. Jos katsoja on onnellinen elokuvan lopussa ja on tyytyväinen loppuratkaisuun, ohjaa se oikeaan suuntaan. Elokuva voi antaa lapsille hyviä oppeja monista asioista.

Maleficent 2: Pahan valtiatar nyt elokuvateattereissa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »