Oho

Ihmis-Ken on käyttänyt 450 000 euroa kauneusleikkauksiin: Kaikki alkoi koulukiusaamisesta – nyt Rodrigo Alves, 34, ei pysty hengittämään nenän kautta!

11.02.2018 19:32

Lontoossa asuva brasilialainen Rodrigo Alves on muokannut ulkonäköään, jonka takia häntä kutsutaan ihmis-Keniksi. Äskettäin häneltä poistettiin useita kylkiluita.

Lue lisää: Ihmis-Ken Rodrigo Alves, 34, poistatti neljä kylkiluuta – operaatiolla tyrmistyttävät seuraukset: Pysyy pystyssä enää vain korsetin avulla - kuvat!

Rodrigo aloitti ulkonäkönsä radikaalin muokkaamisen 2014 ja perustelee oikkuaan lapsuudenajan traumoilla.

– Jouduin kiusaamisen kohteeksi, koska olin pyöreä ja lyhyt. Minulle on tähän mennessä tehty kuusikymmentä operaatiota. Olen käyttänyt ulkonäkööni paljon rahaa, aikaa ja sietänyt kipua.

Lue myös: Ihmis-Ken esitteli uutta tiimalasivartaloaan - ja yök, poistettuja kylkiluitaan! Katso kuvat!

– Plastiikkakirurgian ansiosta saan ilmaista itseäni muodin kautta, Alves kertoi pari viikkoa sitten This Morning -ohjelmassa ja esitteli katsojille mukanaan tuomia poistettuja kylkiluitaan, jotka on säilönyt lasipurkkiin.

Tältä Rodrigo näytti parikymppisenä. – Minua kiusattiin, koska olin lyhyt ja pyöreä enkä lainkaan miehekäs.
Tältä Rodrigo näytti parikymppisenä. – Minua kiusattiin, koska olin lyhyt ja pyöreä enkä lainkaan miehekäs.

Edessä taas leikkaus

Rodrigo kertoo, että kauneusleikkaukset eivät jää tähän. Suunnitelmissa on kymmenes nenäleikkaus. Se on pakko tehdä, sillä ihmisnukke ei pysty hengittämään nenän kautta. Hintaa operaatiolla on noin 25 000 euroa.

Tähän mennessä Alves on käyttänyt leikkauksiin noin 450 000 euroa. Hän ansaitsee leikkausrahat vuokraamalla Los Angelesissa ja Espanjan Marbellassa omistamiaan kiinteistöjä turisteille.

– En haluaisi uutta nenäoperaatiota, mutta minulla ei ole muuta vaihtoehtoa. Halusin näyttää paremmalta, mutta nyt en voi hengittää, Rodrigo kertoo.

Saksalaissyntyinen tosi-tv-tähti Sophia Vegas, 30, kannustaa ystäväänsä uusiin leikkauksiin.
Saksalaissyntyinen tosi-tv-tähti Sophia Vegas, 30, kannustaa ystäväänsä uusiin leikkauksiin.

Lue myös: Ihmis-Ken jatkaa kauneusleikkausputkeaan: edessä 10:s nenäoperaatio, vaikka lääkäreiden mukaan nenä voi irrota kokonaan!

Lääkäreiden mukaan Rodrigon nenä on leikattu liian monta kertaa. Nenä on vielä paranemisvaiheessa edellisen operaation jälkeen, joten uuteen leikkaukseen sisältyy paljon riskejä.

– Jos annat jonkun puoskarin operoida nenääsi nyt, on olemassa riski, että se ajautuu kuolioon ja irtoaa, lääkärit varoittavat.

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!