Katso kuvat!

Entinen "ihmis-Ken" Jessica Alves esitteli kadulla uutta hiuspehkoaan - mutta mihin katosi nenä?! Katso kuvat!

Hllwd | 29.07.2020 18:01

Entisenä "ihmis-Keninä" tunnettu brasilialainen Jessica Alves, 36, esitteli innokkaasti uutta hiuslookkiaan paparazzeille eilen (28.7.) Lontoossa.

Jessica oli vieraillut kampaajaystävänsä salongissa, jossa hän oli värjäyttänyt tyvikasvunsa ja hankkinut hiustenpidennyksen. Yhdessä Claudio-kampaajansa kanssa innokkaasti tukkaansa pöyhinyt Jessica herätti huomiota kuitenkin myös nenällään. Mihin se katosi?

Lue myös: Entinen ihmis-Ken Jessica Alves käänsi päät hullunkurisessa nänniasussa uuden peppuoperaation jälkeen: liki kaikki näkyy kankaan alta - paparazzikuvat!

Lue myös: Ihmis-Ken on nyt ihmis-Barbie! Rodrigo Alves korjasi sukupuolensa – vatsalihasimplantti vaihtui silikonirinnoiksi!

Jessica Alves

Jessica Alves

Jessica Alves

Jessica Alves

Lähempi tarkastelu paljasti kuitenkin, ettei kyseessä välttämättä ole uusi nenäleikkaus vaan näyttävä meikkimoka. Ihmis-Barbie oli levittänyt liian vaaleaa puuteriaan pitkin poikin nenää ja poskipäitä, mutta hän oli unohtanut tasoittaa jäljet puuterihuiskulla.

Nenä siis löytyi, mutta se oli piilossa!

Lue myös: Entinen ihmis-Ken Jessica Alves käänsi päät hullunkurisessa nänniasussa uuden peppuoperaation jälkeen: liki kaikki näkyy kankaan alta - paparazzikuvat!

Jessica Alves

Jessica on tullut kuuluisaksi kymmenistä plastiikkakirurgisista operaatioistaan, jotka hän on teetättänyt muistuttaakseen idoliaan, Ken-nukkea. Tuolloin hänet tunnettiin nimellä Rodrigo "Roddy" Alves. Viime syksynä hän kuitenkin tajusi, että itse asiassa hänen todellinen idolinsa on Kenin sijaan Barbie-nukke, ja niinpä hän vaihtoi myös nimensä.

Jessica on korjauttanut useaan otteeseen muun muassa nenänsä, leukansa, korvansa, poskiluunsa, silmäluomensa, pakaransa ja vatsansa. Häneltä on poistettu neljä kylkiluutakin, jotta hän näyttäisi hoikemmalta.

Lue myös: Häkellyttävät tuoreet kuvat! Ihmis-Ken on nyt muhkeapovinen ihmis-Barbie - katso kuvat käsittämättömästä muodonmuutoksesta: "Tässä minä olen!"

Lue myös: Kuvat hurjasta muodonmuutoksesta! Näin sukupuolensa korjannut Rodrigo ”ihmis-Ken” Alves rahoitti kymmenet kauneusleikkaukset!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!