Katso videot!
Celine Dion

Celine Dion mukana Carpool Karaokessa – yksi kohtaus aiheutti kommenttitulvan: ”Aloin itkeä!” – katso!

21.05.2019 17:33

Laulajalegenda Celine Dionin odotettu Carpool Karaoke -jakso julkaistiin vihdoin.

Carpool Karaokessa The Late Late Show with James Corden -ohjelman juontaja James Corden ajaa ympäriinsä supertähtien kanssa, laulaa heidän kappaleitaan ja juttelee niitä näitä. Tänään aamulla julkaistiin jakso, jota on markkinoitu pitkään. Jamesin vieraaksi saapui nimittäin yksi maailman menestyneimmistä artisteista, Celine Dion.

Jakson puhutuimmista hetkistä nähdään aivan sen lopussa, kun Celine ja James laulavat laulajan My Heart Will Go On -klassikkohitin Las Vegasissa sijaitsevan Bellagio-hotellin kuuluisassa suihkulähteessä. Kaksikko seilasi pitkin suihkulähdettä ”Titanicin” keulassa, ja James oli pukeutunut Leonardo DiCaprion näyttlemäksi Jack Dawsoniksi.

Dramaattisen performanssin lopuksi Celine pudottaa elokuvassa nähdyn timanttikorun jäljitelmän suihkulähteeseen – aivan kuten edesmennyt näyttelijä Gloria Stuart teki Titanicin lopussa.

Lue myös: Tässäkö oli Victoria Beckhamin kohuttu Carpool Karaoke -vierailu?!

”Kaikkien aikojen Carpool Karaoke!”

The Late Late Show With James Cordenin Youtube-kanavalla julkaistu jakso on kerännyt yli miljoonakatselua vain tunneissa. Videota on kommentoitu jo noin 8 000 kertaa.

- Tämä on kaikkien aikojen Carpool Karaoke, eräs katsoja hehkutti.

- Titanic-kohtaus sai ihoni kananlihalle, enkä ole edes elokuvan fani. Todennäköisesti paras Carpool Karaoke, jopa parempi kuin Lady Gagan tai Sian kanssa, toinen kommentoi.

Loppukohtaus meni todella katsojien tunteisiin.

- Aloin itkeä Titanic-kohtauksen aikana, yksi katsoja paljasti.

Katso Celinen Carpool Karaoke -jakso alta:

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press, Youtube

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!