fbq
Hllwd
06.08.2019 18:01
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features
Celine Dion on L'Oréalin kasvo.
Céline Dion nappasi miljoonien eurojen mainosdiilin huippumerkin mainoskasvona - kärsi silti pahoista itsetunto-ongelmista!
Hllwd
06.08.2019 18:01
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features

Céline Dion on itsevarmempi 51-vuotiaana kuin parikymppisenä. Legendaarinen laulaja avautui ulkonäköpaineista ja itsetunto-ongelmista Alluren tuoreessa haastattelussa.

Vaikka popikonia seurataan musiikkimaailman lisäksi myös kauneuden ja muodin maailmassa, ei hän osannut koskaan ajatella, että häntä pyydettäisiin jonakin päivänä L'Oréalin mainoskasvoksi. Mainossopimuksen myötä Céline nappasi miljoonien eurojen palkkion.

– Kun olin nuori, hampaani olivat vinot, olin erittäin laiha, enkä tuntenut olevani kaunis. Minua kiusattiin koulussa. En olisi voinut kuvitellakaan, että L'Oréal Paris pyytäisi minua lähettliääkseen 51-vuotiaana. Se on ihme, viisinkertainen Grammy-voittaja kertoi.

Katso myös: Celine Dion mukana Carpool Karaokessa – yksi kohtaus aiheutti kommenttitulvan: ”Aloin itkeä!” – katso!

Huolimatta siitä, mitä hän on ajatellut peilikuvastaan, on Céline saanut voimaa muista asioista.

– Laulaminen oli minulle tapa ilmaista itseäni, tapa saada tukea ja tuntea, ettei minua tuomita. Parin viime vuoden aikana olen alkanut tuntea, ​​että minusta on kasvanut vahva ja onnellinen tanssin, ystävyyden ja äitiyden avulla. Se kumpuaa sisältä.

Laulaja vakuuttaa nauttivansa elämästään enemmän viisikymppisenä.

– En ole koskaan tuntenut itseäni yhtä kauniiksi ja että elämäni on yhtä hyvin minun hallinnassani. Sellainen antaa minulle toisen äänen. Vaikka käytän ääntäni laulamiseen, minulla on nyt toinen ääni lasten kasvattamiseen ja päätöksentekoon, hän sanoi:

– En koskaan palaisi aikaan, jolloin olin 17-vuotias tai parikymppinen. Kaikki se oli upeaa, mutta en koskaan halua mennä ajassa taaksepäin. Minä kuljen eteenpäin. En malta odottaa seuraavaa syntymäpäivääni.

Lähde: Allure

Tilaa Seiskan uutiskirje! »