Hllwd

Britney Spears oikeudessa: vaati päästä mielenterveystutkimuksiin – haluaa eroon isänsä otteesta!

11.05.2019 20:01

Mielenterveysongelmien kanssa kamppaillut laulaja Britney Spears kävi Los Angelesin oikeustalossa saadakseen tuomarin suostumuksen henkisen hyvinvointinsa arviointiin. Laulajan isä Jamie Spears toimii tyttärensä holhoojana, ja Britney haluaa elämäänsä edes hieman enemmän vapautta.

Myös Britneyn äiti Lynne Spears haluaa päästä käsiksi tyttärensä potilasasiakirjoihin, sillä hän huolestui luettuaan sosiaalisesta mediasta, että Britney pidettiin mielenterveysklinikalla vasten tahtoaan.

The Sunin tietojen mukaan tuomari Brenda Penny on antanut Britneylle luvan käydä mielenterveystutkimuksessa, jota hyödynnetään usein lasten huoltajuuskiistoissa avioerojen jälkeen. Toistaiseksi on epäselvää, liittyykö mielenterveystutkimus jollain tavalla Britneyn lasten huoltajuuteen. 

 

Kuukausi hoitolaitoksessa

Britney pääsi kotiin mielenterveysklinikalta hiljattain, ja hän vietti hoitolaitoksessa kuukauden päivät. Laulajan fanit todella olivat sitä mieltä, että heidän idoliaan pidettiin hoidossa vasten tämän tahtoa. Monet ihailijat protestoivat Britneyn vapauttamisen puolesta.

Laulajalle kulunut vuosi on ollut erittäin raskas. Hänen Las Vegas -show’nsa peruttiin tammikuussa – vain hieman ennen ensi-iltaa. Lisäksi Britneyn isä sairastui pahasti, ja tietojen mukaan hänen tilansa oli hetken ajan kriittinen.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!