Katso kuvat!

Näin hurjalta Britney Spears näyttää vietettyään 30 päivää mielenterveysklinikalla – huhujen mukaan holhooja-isä pakotti tähden hoitoon!

Hllwd | 23.04.2019 17:15

Laulaja Britney Spears nautti hotellielämästä poikaystävänsä Sam Asgharin kanssa, ja heidät kuvattiin poistumassa The Montage -hotellista sunnuntaina. Sam auttoi rakkaansa autoon ja yritti pitää hänet takanaan suojellakseen rakastaan hotellin edustalla olleilta kuvaajilta.

Britney Spears ja Sam Asghari

Britney näytti väsyneeltä ja poissaolevalta

Britney spears

Britneylle kulunut vuosi on ollut haastava. Hänen isänsä Jamie Spears kärsi pahoista terveysongelmista, ja laulajan Las Vegas -show peruttiin tammikuussa. Britney kirjautui mielenterveysklinikalle jokin aika sitten, sillä kuluneen vuoden muutokset vaikuttivat merkittävästi hänen henkiseen hyvinvointiinsa.

Lue myös: Britney Spears kirjautui hoitoon isänsä ongelmien vuoksi – 30 vuorokautta mielenterveysklinikalla!

Britneyn mielenterveyshoito on herättänyt voimakasta keskustelua sosiaalisessa mediassa. Monet fanit epäilevät, että laulajan isä on pakottanut tyttärensä hoitoon.

Jamie on toiminut Britneyn virallisena holhoojana jo 11 vuoden ajan. Britney koki pahan romahduksen vuonna 2007, ja tuolloin hän ajeli päänsä kaljuksi. Laulaja vietti railakasta elämää, ja hän kävi vieroitushoidossa pariin otteeseen.

Vuonna 2006 tähti koki täysromahduksen

Britney Spears vuonna 2007

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!