Britney Spears

Britney Spearsin miljoonasopimus jäihin! Perui Las Vegasin show’nsa yllättäen: isä joutui sairaalaan – lipunmyynti surullisen huonoa!

07.01.2019 20:01

Laulaja Britney Spears perui uuden Las Vegas -show’nsa viime viikon lopussa.

Britney ilmoitti Instagram-tilillään, että hänen uusi Las Vegas -show’nsa Domination on peruttu. Show’n oli tarkoitus saada ensi-iltansa ensi kuussa. 

Britney kertoi show’nsa peruuntumisen syyksi isänsä Jamien terveysongelmat.

- Isäni joutui sairaalaan ja oli kuolla pari kuukautta sitten. Olemme kaikki äärimmäisen kiitollisia siitä, että hän selvisi hengissä, mutta isälläni on pitkä toipumisaika edessään. Tein vaikean päätöksen siitä, että keskitän energiani perheeseeni. Toivottavasti ymmärrätte, Britney kirjoitti Instagram-tilillään.

Virallisessa tiedotteessa kerrottiin, että Jamie Spears on kotiutettu sairaalasta jo jokin aika sitten, ja hänen uskotaan toipuvan täysin.

Lue myös: Herranpieksut, mikä ori! Tältä näyttää Britney Spearsin 13 vuotta nuorempi mallirakas - lihakset kuin betonia, katso!

 

Liput eivät käyneet kaupaksi

Britneyn uusi Domination-show ei aiheuttanut merkittävää ryntäystä lippukauppoihin, ja show’n heikko lipunmyynti nousi puheenaiheeksi Yhdysvalloissa jo joitain viikkoja sitten.

Konserttisarjan oli määrä alkaa Park MGM -hotellin Park Theaterissa 13. helmikuuta. Konsertteja oli sovittu elokuun puoliväliin asti.

Britneyn uusi show ei onnistunut nousemaan konserttikävijöiden suosioon, sillä yksikään sovituista (ja nyt perutuista) konserteista ei myynyt loppuun. Torstaina ensi-iltaan ja sitä seuranneisiin esityksiin oli yli puolet lipuista myymättä.

Britney Spearsin konserttiliput eivät tehneet kauppaansa

Ilkeiden huhujen mukaan Domination-show’n peruuntumisen oikea syy onkin erittäin huono lipunmyynti – ei suinkaan Britneyn isän terveydentila. Britney olisi noussut uudella show’llaan Las Vegasin kovapalkkaisimmaksi esiintyjäksi puolen miljoonan konserttipalkkiolla. Jatkaminen heikosta lipunmyynnistä huolimatta olisi aiheuttanut MGM Parkille jopa yli kymmenen miljoonan euron tappion.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press, Ticketmaster

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!