fbq

Supercellin ”miljonääriveljet” lyövät rahahanat kiinni – Juhani Tamminen raivostui TPS:lle: ”Katastrofaalista löysäilyä”

Turun Palloseuralla ei ole pyyhkinyt hyvin jäällä eikä toimistolla. Myös Tamin mitta alkaa olla täynnä.

Uusi SM-liigakausi alkaa eivätkä Oulun Kärpät tai Turun Palloseura kumpikaan lukeudu suurimpiin mestarikandidaatteihin. Kanada-maljaa povataan ennakkoon Tampereelle Ilvekselle tai Tapparalle, Helsinkiin HIFK:lle tai Lahteen Pelicansille.

Kärpät ja TPS ovat suurseuroja, joiden palikat ovat olleet pahasti sekaisin. Kärppien tilanne ei ole läheskään yhtä lohduton kuin Tepsillä, mutta Oulussakin on suuren ryhtiliikkeen paikka. Viime kaudet on vedetty pohjoisessa aivan vihkoon.

Juhani Tamminen järkyttyi TPS:n ja Kärppien jättikatastrofista – lataa raivoissaan täyslaidallisen: ”Kaikilta tuli paskat housuun”

– Varsinkin viime kausi oli Kärpiltä täydellinen floppi. Tiedän kokemuksesta, että Oulussa on kriittinen kannattajajoukko, Juhani Tamminen sanoo ja huomauttaa Kärppiä kannatettavan muuallakin kuin Perämeren rannalla.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Kun koutsasin itse Kärppiä, niin meininki oli se, että Kuusamossa veljet painoivat aamulla viinakauppaan ja saapuivat illaksi Ouluun katsomaan pellaamista. Siinä vaiheessa tuotteen oli parempi olla kunnossa.

– Tällaiset kaverit pistävät (päävalmentaja) Lauri Marjamäkeen varmasti vauhtia. Jos homma ei taaskaan toimi, niin Latelle aletaan lyömään paluulippua kouraan.

Lauri Marjamäki on totisessa paikassa Kärppien peräsimessä. Tulosta olisi tultava.
Lauri Marjamäki on totisessa paikassa Kärppien peräsimessä. Tulosta olisi tultava.

Ei enää armoa Tepsille

Turussa tilanne on tukalampi. TPS tunnettiin pitkään varsinaissuomalaisena voittokoneena, joka on kontannut viime vuosina varsinkin taloutensa tiimoilta. Edellinen mestaruuskin on Tepsin mittapuulla jurakaudelta eli keväältä 2010.

Onko Pasi Nurminen kuulolla? Juhani Tamminen virittelee ylimielistä ratsiaa Lahteen – ”Nupen tuntien…”

Viime päivinä on uutisoitu TPS:n miljoonatappioista sekä siitä, kuinka seuraa rahoittavien Supercell-monimiljonäärien mitta alkaa olla täynnä. Sikarikkaat Ilkka Paananen ja Mikko Kodisoja ovat kuulemma vääntämässä rahahanoja kiinni.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sanojensa mittainen mies? Juhani Tamminen uhoaa lunastavansa tämän lupauksen, jos TPS voittaa Suomen mestaruuden – ”Pomminvarmasti”

Liigan komeimmat viikset? Aarne Talvitie on mielenkiintoinen nimi TPS-nutussa.
Liigan komeimmat viikset? Aarne Talvitie on mielenkiintoinen nimi TPS-nutussa.

Turun Sanomien mukaan armonaikaa on tasan kaksi vuotta. Mitä TPS-legenda Tami tuumii siitä, etteivät Supercellin miljonäärit anna enää armoa Tepsille?

– He tekivät hienon duunin rahoittamalla seuraa ja pelastamalla sen, mutta samalla Tepsin toimistolla veljet mukavoituivat. Sinne satoi niin paljon löysää rahaa, että myös toiminnasta tuli katastrofaalisen löysää!

Veljet Pansion Teboililla

Myös Tamin mitta alkaa olla täynnä Tepsin touhuja. Hirvensalon lahjomaton äänitorvi kaipaa Palloseuraan jämäkkää johtajaa, joka laittaisi hommat kerralla kuntoon niin toimiston kuin joukkueenkin osalta.

Ruskon leijona is back! Paluumuuttaja Markus Nurmelta odotetaan paljon Palloseurassa.
Ruskon leijona is back! Paluumuuttaja Markus Nurmelta odotetaan paljon Palloseurassa.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Puna nousi poskille! Hittilaulaja Viivi tykittää sydämiä lätkätähden someen - ”Näinhän se menee”

– Tärkein päätös tietysti on, kuka sitä koko pakkaa vetää. Tepsiin on palkattu viime vuosina linja-autollinen äijiä. Valmentajiakin on löytynyt joka lähtöön.

– Enää minkäänlaiseen löysäilyyn ei ole varaa. On karmiva näky, kun Turkuhallissa näkyy 11 000 tyhjää paikkaa ja joku pahvihattu istuu yksin siellä tyhjässä mökissä. Ei saatana! Veljet perkaavat otteluita nykyään mieluummin Pansion Teboililla.

Juhani Tamminen on valmis julistamaan sodan Raumalle – varoittelee ennätysnälkäisestä Turun Palloseurasta: ”Luvassa helvetinmoinen inferno!”