fbq
Donald Trump ja Teemu Selänne

Yllättävä video Teemu Selänteen ja Donald Trumpin puhelinkeskustelusta leviää: puivat Ukrainan sotaa golfkerholla - Trump pullistelee Putinista

Internetissä leviää parhaillaan video, jossa yhdysvaltalainen golfaaja John Daly käy poliittista keskustelua kaiuttimen kautta entisen Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin kanssa.

Ilmeisesti golfkerholla taltioidusta videosta tekee erityisen mielenkiintoisen se, että sen alussa suomalainen kiekkolegenda Teemu Selänne ojentaa puhelimen Johnille keskusteltuaan nähtävästi itse entisen presidentin kanssa. 

- JD (John Daly) keskustelemassa puhelimessa Putinista ja Venäjästä Donald Trumpin kanssa on jotain ihan muuta, videon Twitterissä jakanut golfaaja Tim Reilly kirjoittaa.

Wow, Teemu ja Sirpa Selänne löysivät toisensa jo vaippaiässä - katso suloinen yhteiskuva 50 vuoden takaa

Puhelussa Donald kertoo suhteestaan Venäjän presidentti Vladimir Putiniin oman presidenttikautensa aikana.

- Tiesitkös, hän oli ystäväni. Tulin hänen kanssaan loistavasti toimeen, hän sanoo.

Trump on sitä mieltä, että hänen presidenttiytensä esti Venäjän aseellisen hyökkäyksen Ukrainaan.

- Sanoin, "Vladimir, jos teet sen (hyökkäät Ukrainaan), me hyökkäämme Moskovaan." Hän tavallaan uskoi minua, viisi- tai kymmenenprosenttisesti. Se riittää.

Norjan kuningaspari Harald ja Sonja keskeytti lomamatkansa - näin siniveriset reagoivat Ukrainan sotaan

Puhelussa Trump ottaa aiheeksi myös Kiinan ja Taiwanin tilanteen ja povaa näiden välille sotaa. 

- Taiwan tulee olemaan seuraava. Emme tule saamaan yhtään tietokonesiruja, koska ne räjäytetään taivaan tuuliin.

Kiinan ja Taiwanin välit ovat olleet kireät jo pitkään. Kiinan presidentti Xi Jingping näkee Taiwanin Kiinasta irtautuneena provinssina ja haluaisi liittää Taiwanin virallisesti osaksi Kiinaa, mutta taiwanilaiset näkevät valtion olevan itsenäinen.

Katso video alta. 

Kiinaa presidenttikaudellaankin voimakkaasti kritisoinut Trump on tuonut julki oman ideansa Yhdysvaltojen väliintulosta Ukrainan kriisiin. The Washington Post uutisoi eilen (6.3.) Trumpin ehdottaneen puheessaan Kiinan lippujen kiinnittämistä Yhdysvaltojen F-22-hävittäjiin, ja Venäjän pommittamista näin naamioiduilla koneilla.

- Sanomme, että Kiina teki sen, emme me. Sitten he alkavat taistella toisiaan vastaan, ja me istumme ja katsomme, Trump sanoi.

Donald Trumpilla riittää tekemistä: Lukuisia rikossyytteitä, miljardin velat maksuun ja oma tv-kanava vastaiskuksi valtamedialle?!

Teemu Selänne
Teukka on kannattanut Trumpia alusta asti.

Pari viikkoa aiemmin Trumpin mielipide Putinin teoista Ukrainaa kohtaan oli huomattavasti suotuisampi. The Washington Postin uutisen mukaan hän piti Putinin hyökkäystä älykkäänä tekona, ja itse Putinia rauhanturvaajana. Hän toivoi samanlaista asennetta USA:n ja Meksikon rajalle.

Teemu ja Trump ovat vanhoja tuttuja. Tammikuussa julki tuli video, jossa Teemu kuuluu hehkuttavan Trumpia tämän seurassa golfkentällä. 

Hämmentävä video leviää netissä – oliko Teemu Selänne golfaamassa Donald Trumpin kanssa? Kuuntele ja päättele itse!

Kohukiekkoilija on kertonut avoimesti kannattavansa Donald Trumpia. Tämän tultua valituksi Yhdysvaltojen presidentiksi vuonna 2017, Teemu julkaisi Twitterissä onnitteluviestin.

- Herra Trump, Yhdysvaltain 45. presidentti, onnea! Ei tule olemaan helppoa mutta toivottavasti sinä ja henkilökuntasi voitte tehdä Amerikasta jälleen suuren, hän tuolloin kirjoitti.