Donald Trumpilla riittää tekemistä: Lukuisia rikossyytteitä, miljardin velat maksuun ja oma tv-kanava vastaiskuksi valtamedialle?!

Hllwd | 07.12.2020 08:26

Donald Trump, 74, joutunee vastaamaan virkakautensa päätyttyä syytteisiin muun muassa talousrikoksista, kunnianloukkauksista, seksuaalisesta häirinnästä ja sukunsa perintösotkuista. Lähivuosina maksuun menee myös velkoja arviolta lähes miljardi euroa.

Lue myös: Donald Trumpin virkakauden lisäksi päättyy myös avioliitto?! Melania hymyilee vihdoin – paljonkertova kuva!

Pakoon pahaa maailmaa

Arveluiden mukaan Donald olisi perustamassa virkakautensa loputtua omaa tv-kanavaa Trump-tv:tä vastapainoksi kansan viholliseksi kutsumalleen muulle medialle. Hän saisi kanavalle helposti hetkessä näkyvyyttä ja se toimisi mainiona työkaluna politikoinnissa.

Donald on myös pariin otteeseen vihjannut haluavansa virkakautensa jälkeen paeta pahaa maailmaa.

Eräässäkin kampanjatilaisuudessa hänen kerrotaan katselleen vieriviereen parkkeerattuja asuntoautoja ja todenneen:

– Olisi niin kivaa vain ajaa täältä kauas. Ihan helvetin kauas.

Lue myös: Pornotähti Stormy Daniels paljasti mykistäviä yksityiskohtia seksistä Donald Trumpin kanssa - Melania-vaimo järkyttyi syvästi: "Hän vihaa elämäänsä"!

Tuleeko suvusta uusi dynastia?

Donaldin on epäilty lähtevän ensi vaaleissa uudelleen ehdolle, sillä Yhdysvaltojen perustuslaki tekee sen mahdolliseksi. Myös hänen manttelinperijäänsä on mediassa kiivaasti veikkailtu ja toistaiseksi korkeimpia sijoja pitävät hänen vanhimmat lapsensa Donald Trump Jr. ja Ivanka Trump. Molemmat heistä ovat olleet vahvasti mukana politiikassa etenkin isänsä vaalikampanjan aikaan.

Ivankan ja Donald Juniorin on veikkailtu pyrkivän politiikkaan. Myös isi-Donaldin uskotaan asettuvan uudestaan ehdolle seuraavissa presidentinvaaleissa.
Ivankan ja Donald Juniorin on veikkailtu pyrkivän politiikkaan. Myös isi-Donaldin uskotaan asettuvan uudestaan ehdolle seuraavissa presidentinvaaleissa.

 

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!